Jaunākais izdevums

Ar oktobra vidu darbību pārtrauks pirmais Kurts Coffee kafijas namiņš Krišjāņa Barona ielā 78a, sociālajā tīklā Facebook informē uzņēmums.

Kā vēstīts, Kurts coffee ir ģimenes bizness, kuru izveidoja Ketija un Ēriks Karlsoni. Kafijas namiņu mērķis ir ziedot peļņu Kurtam - bērnam ar īpašām vajadzībām.

«Diemžēl kafijas biznesiņam neiet labi un jau vairākus mēnešus atkal nākas piemaksāt no ģimenes budžeta. Un tas, kam bija jābūt par palīgu, atspērienu un atbalstu, ir tikai nasta,» savās pārdomās Facebook dalās Kurta mamma K. Karlsone.

«Šis man pašai bija ļoti mīļš namiņš. Te pagājušogad teju katru rītu gājām ar Kurtu brokastīs. Tur vienmēr stāvēja Kurta brokastu pārslas un vienmēr bija alternatīvais piens un man rīta kafija. Tomēr ikdiena nav viegla. Mums ar vīru katram ir savs darbs, trīs bērni un kafijas namiņi prasa daudz enerģijas. Nē, tā nav padošanās. Mēs cītīgi spītēsim tālāk,» raksta K.Karlsone.

Joprojām darbosies Kurts Coffe kafijas namiņi pie Vērmanes dārza un Pulvertorņa, tomēr K.Karlsone norāda, ka, tuvojoties ziemai, kafijas baudītāju skaits samazinās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nupat atvērts vēl viens kafijas namiņš «Kurts coffee» - tagad kafija tiek piedāvāta arī blakus Bastejkalnam.

«Kurts coffee» ir ģimenes bizness, kuru izveidoja Ketija un Ēriks Karlsoni. Kafijas namiņa mērķis ir ziedot tā peļņu septiņus gadus vecajam Kurtam - puisēnam ar īpašām vajadzībām.

«Šobrīd Rīgā darbojas jau trīs «Kurts coffee» kafijas namiņi - Baronā ielā, pie Vērmanes dārza un jaunākais - pie Bastejkalna. Es teiktu, ka namiņš pie Bastejkalna ir trešais ar pusi, jo darbojamies arī skaistumkopšanas salonā «Auch», kurā pieejama Kurta kafija,» biznesa portālam Db.lv pastāstīja Kurta tētis Ē. Karlsons.

Viņš informēja, ka gan kafijas namiņš pie Vērmanes dārza, gan kafijas namiņš pie Bastejkalna atvērti, pateicoties kādai uzņēmējai, kura abās šajās vietās beigusi savu biznesu un nodevusi tās Kurta vecāku rīcībā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No šīs nedēļas "Kurts Coffee" kafijas namiņos pieejama Latvijā grauzdēta "Kurta kafija", liecina kafijas namiņa publicētā informācija sociālajā tīklā "Facebook".

"Jaunā "Kurts kafija" ir loģisks turpinājums iesāktajam, jo, laikam ejot, esam sapratuši, ko nozīmē laba kafija. Tāpēc spērām soli, lai mūsu sajūtas par to, kādai vajadzētu būt lieliskai kafijas garšai, varētu priecēt arī citus cilvēkus, ne tikai tos, kuri var atnākt pie Kurta uz kafijas namiņu, bet arī tos, kas dzīvo tālāk un vēlas pagatavot kafiju mājās. Mums arī ir daudz draugu un atbalstītāju, kuri dzīvo ārpus Latvijas un vēlas būt daļa no Kurta stāsta. Tādā veidā arī viņi varēs piedalīties," komentēja Kurta tētis Ēriks Karlsons.

"Kurta kafiju" Latvijā grauzdē "Kings Coffee Service", bet pupiņas atceļo no Kolumbijas un Brazīlijas.

"Kafijas garšu mums palīdzēja "noslīpēt" vieni no labākajiem šīs jomas speciālistiem. Kas vēl ir interesanti - tā kā vēlamies, lai kafija būtu pēc iespējas svaigāka un aromātiskāka, iepakojumā ir kafijas pupiņas. Taču saprotot to, ka ne visiem ir iespēja mājās tās samalt, mēs savos kafijas namiņos un, iespējams, vēl citās vietās bez maksas piedāvāsim to izdarīt atbilstošā malumā, kāds nepieciešams katram pagatavošanas veidam, lai garša vienmēr ir izcila. Tāpēc arī par iepakojumu ir padomāts, tas mums ir īpašs, jo to pēc atvēršanas var hermētiski aizvērt," skaidroja K.Karlsons.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Atvērts vēl viens kafijas namiņš «Kurts coffee» - tagad kafija tiek piedāvāta arī blakus Vērmanes dārzam.

«Kurts coffee» ir ģimenes bizness, kuru izveidoja Ketija un Ēriks Karlsoni. Kafijas namiņa mērķis ir ziedot tā peļņu septiņus gadus vecajam Kurtam - puisēnam ar īpašām vajadzībām.

Kā biznesa portālam Db.lv pastāstīja Kurta mamma Ketija Karlsone, vēl viena kafijas namiņa izveide nebija pašu ideja. To ierosinājusi uzņēmēja, kura iepriekš attīstīja biznesu šajā vietā. Viņa biznesu pārtrauca un vēlējās šo vietu nodot tieši «Kurts coffee» izveidotājiem.

K.Karlsone norāda, ka līdz ar to jaunā kafijas namiņa atvēršana bija vieglāka, jo bija sakārtotas telpu īres tiesības, kas šobrīd noslēgtas uz vēl aptuveni 8 gadiem. Viņasprāt, Vērmanes dārza tuvums ir pozitīvs aspekts, jo tieši vasaras sezonā tur notiek dažādi pasākumi un ir liela cilvēku plūsma.

Komentāri

Pievienot komentāru