Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Darbu pārtraukusi viesnīca "Hotel Ērgļi" un kafejnīca "Kore", kas atradās viesnīcā, liecina viesnīcas direktores paziņojums "Facebook".

"Mums ir no sirds žēl paziņot, ka mūsu viesnīca "Ērgļi" un kafejnīca "Kore" pārtrauc darbu. Paldies par kopā būšanu, atbalstu, labajām atsauksmēm un smaidīgajām sejām. Mēs ceram, ka skaistā viesnīcas ēka nestāvēs tukša un kādam tā būs vajadzīga… uz redzēšanos! Un varbūt kaut kad nākotnē…," teikts paziņojumā.

Kopumā viesnīcā bija pieejami 21 numuriņi, bet vietu kopskaits sasniedza 57 (ar papildvietām līdz 100). Viesnīcā bija arī kafejnīca "Kore", konferenču zāle un SPA.

Viesnīca dibināta 2001.gadā. Tās juridiskā adrese ir Ērgļi, Rīgas iela 31, bet darbības veids: izmitināšana viesnīcās un līdzīgās apmešanās vietās. SIA "Kārlis un partneri", kam pieder "Hotel Ērgļi", apmaksātais pamatkapitāls ir 414,2 tūkstoši eiro, liecina "Lursoft" dati.

2018.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 334,7 tūkstoši eiro, bet zaudējumi - 67,7 tūkstoši eiro. Uzņēmumā kopā strādāja 32 darbinieki.

Kā liecina "Lursoft" pieejamā informācija par uzņēmuma īpašniekiem, 98,76% uzņēmuma daļu pieder Maijai Ambrēnai, bet 1,24% - uzņēmuma valdes priekšsēdētājai Antai Velcei.

Valsts ieņēmumu dienesta administrētais nodokļu parāds uz šā gada 7.februāri uzņēmumam bija 10 tūkstoši eiro.

Uzņēmumam ir aktuāls arī komercķīlas akts - 2017.gada novembrī kompānija aizņēmās 397,6 tūkstošus eiro finanšu institūcijā "Altum", ieķīlājot visu mantu kā lietu kopību.

Komentāri

Pievienot komentāru