Jaunākais izdevums

Darbību 16.janvārī sākusi Vjetnamas jaunākā aviokompānija Bamboo Airways, vēsta ārvalstu mediji.

Piesātinātājā aviācijas tirgū Bamboo Airways cer konkurēt ar maršrutiem uz mazāk zināmiem galamērķiem Vjetnamā. Plānoti arī reisi no Hanojas uz Japānu, Dienvidkoreju, Singapūru un Eiropu.

Bamboo Airways ir Vjetnamas piektā aviokompānija – valstī jau darbojas Vietnam Airlines, Jetstar Pacific Airlines, Vietjet Aviation un Vietnam Air Services Co.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Vjetnamas jaunākā aviokompānija «Bamboo Airways» saņēmusi lidošanas licenci, paverot tai ceļu veikt pirmo lidojumu, teikts lidsabiedrības otrdien publiskotajā paziņojumā.

«Bamboo Airways», kas pieder vienam no valstī turīgākajiem cilvēkiem, sacentīsies ar tādām tirgū stabilām aviokompānijām kā «Vietnam Airlines» un «Vietjet».

Vjetnamas Transporta ministrija norāda, ka «Bamboo Airways» oficiāli piešķirta aviācijas licence un uzņēmums gatavojas veikt lidojumus 100 maršrutos, bet vēlāk ieplānoti arī reisi uz Ziemeļameriku.

Aviokompānija jau noslēgusi vienošanos par 5,6 miljardiem ASV dolāru (4,9 miljardiem eiro) iegādāties 20 «Boeing 787 Dreamliner» lidmašīnas un par 3,2 miljardiem dolāru (2,8 miljardiem eiro) paredzēts pirkt vēl 24 «Airbus A321neo» lidmašīnas.

«Bamboo Airways» vēsta, ka pirmo lidojumu paredzēts veikt līdz gada beigām.

Komentāri

Pievienot komentāru