Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Bijusī kultūras ministre Helēna Demakova nodibinājusi jaunu uzņēmumu SIA Kiti, liecina Komercreģistra informācija.

Uzņēmums Komercreģistrā reģistrēts šā gada 7. janvārī, tā parakstītais pamatkapitāls ir 2000 Ls, bet apmaksātais – 1000 Ls.

Uzņēmuma valdē kā valdes locekles darbosies Helēna Demakova un Laura Taubenberga – katrai ir piešķirtas tiesības pārstāvēt kapitālsabiedrību atsevišķi.

Uzņēmuma darbības veids Komercreģistrā nav norādīts. Pagaidām DB nav izdevies uzzināt uzņēmuma valdes locekļu komentāru, ar ko nodarbosies kompānija.

Jau ziņots, ka H. Demakova kultūras ministres amatu atstāja 2009. gada janvārī. Pērn viņa kandidēja Saeimas vēlēšanās no partiju apvienības Par labu Latviju Zemgales apgabalā, kur izpelnījās visvairāk svītrojumu un ieņēma pēdējo vietu 18 kandidātu sarakstā.

Tāpat ziņots, ka H. Demakovas laikā tika pieņems lēmums par Rīgas koncertzāles būvprojektēšanas uzticēšanu arhitekta Anda Sīļa birojam AB.SZK, ko noslēdza aģentūra Jaunie Trīs brāļi. Pēc ministres atkāpšanās šo līgumu izbeidza, pamatojoties uz kultūras ministra pienākumu izpildītāja Edgara Zalāna rīkojumu. Paredzēta līguma summa par koncertzāles projektēšanu bija 7,9 miljoni Ls ar PVN.

Komentāri

Pievienot komentāru