Pasaulē

Dienvidkorejā būvēs Legolandi

Lelde Petrāne, 01.12.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Dienvidkoreja kļūs par mājvietu Legolandes atrakciju parkam. Tas tiks būvēts uz salas apmēram stundas brauciena attālumā no Seulas, vēsta euronews.

Projektu attīsta izklaides jomā strādājošā Eiropas kompānija Merlin Entertainments.

Paredzēts, ka atrakciju parkts darbību uzsāks 2017. gadā.

Kā norādījusi Merlin Entertainments, Dienvidkoreja ir kļuvusi par vienu no Lego Grupas lielākajiem tirgiem Āzijā. Lego rotaļlietu pirmsākumi meklējami 1984. gadā.

Pašlaik Legolandes ir sešās valstīs: ASV, Malaizijā, Vācijā, Dānijā un Apvienotajā Karalistē. Dubaijā Legolande durvis vērs 2016. gadā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Legolande Dānijas pilsētā Billundā paziņojusi par tās vēsturē lielāko paplašināšanās projektu - 5000 kvadrātmetru pievienošanu, kas tiks veltīti populārajai Ninjago rotaļlietu līnijai, vēsta thelocal.dk.

Jaunajā nindzju zemē investēs 85 miljonus kronu (11,56 miljonus eiro), kas ir visu laiku lielākās investīcijas šajā atrakciju parkā. Legolande ir Dānijas trešais apmeklētākais tūrisma objekts.

Pamatojot apjomīgo paplašināšanos, Legolande skaidro, ka Ninjago ir visā pasaulē atpazīstama rotaļlietu līnija, kuras stāsts ir par draudzību, labā cīņu pret ļauno un tā ietver arī daudz fizisko aktivitāšu, kas padara to par ideāli piemērotu iedzīvināšanai Legolandes parkā.

Jaunā Ninjago zona sabiedrībai tiks atvērta 2016. gada martā.

Komentāri

Pievienot komentāru