Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas telemātikas pakalpojumu uzņēmums Ecofleet ir nomainījis savu nosaukumu un līdzšinējā Track24 SIA vietā sauksies par Ecofleet Latvija SIA, informē uzņēmumā.

Igaunijā attīstītais un līdz starptautiskam mērogam paplašinātais uzņēmums Ecofleet ar jauno nosaukumu un zīmolu vēlas kļūt klientiem saprotamāks un parocīgāks. «Mūsu pakalpojumus izmanto kā vietējie, tā arī ārvalstu klienti, tāpēc ir ļoti svarīgi, lai visus savus klientus varētu uzrunāt līdzīgi un saprotami,» stāsta Ecofleet Latvija pārdošanas direktors Jānis Bērziņš

Latvijā Ecofleet darbojas kopš 2006. gada. Klientu vidū ir, piemēram, G4S, Depo DIY, Ventspils brīvosta, Lemminkäinen, LMT, Latvijas Republikas Valsts ieņēmumu dienests, Coca-Cola.

Ecofleet ir starptautisks programmatūru izstrādes uzņēmums, kas sniedz uz GPS balstītus transportlīdzekļu un darbinieku pārvaldības risinājumus.

2013. gadā, apvienojoties Oskando OÜ, kas ir investīciju uzņēmuma Ambient Sound Investments (ASI) īpašums, un Dānijas uzņēmumam Autolog Systems ApS, tirgū ienāca reģionā vadošais autoparku pārvaldības pakalpojumu sniedzējs Ecofleet, kas nodrošina pakalpojumus vismaz 6000 uzņēmumiem un 60 000 transportlīdzekļiem 22 Eiropas valstīs. 2014. gadā visi ar Ecofleet risinājumiem aprīkotie automobiļi kopā ir mērojuši vairāk nekā vienu miljardu kilometru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmuma darbinieku koplietojamo automašīnu pārvaldīšanai ir izveidota vienota rezervācijas sistēma, kas automašīnu izmantošanu padara efektīvāku, pārskatāmāku un palīdz samazināt autoparka izmaksas, pateicoties mazākam transporta līdzekļu skaitam.

Automašīnu rezervācijas risinājums ir daļa no Ecofleet autoparka un komandu vadības pakalpojuma, kas balstīts uz GPS. Organizācijas transporta līdzekļi ir vienotā datu bāzē, kur vienmēr ir redzams, kur mašīnas atrodas un cik transporta līdzekļu ir pieejami rezervācijai. Ieguvumi no šīs sistēmas ir novērtējami sākot ar pirmo dienu - uzreiz ir redzams, cik daudz automašīnu vienlaikus tiek izmantotas, un kādi braucieni ar darba mašīnām tiek veikti.

„Dienesta automašīnu kopīga izmantošana lielos uzņēmumos ir pieaugoša tendence daudzviet pasaulē un nonākusi arī līdz Latvijai,” atzīst Ecofleet Latvia SIA pārdošanas direktors Viesturs Rijnieks „Lielākas efektivitātes un mazāku izmaksu vārdā lietošanā arvien vairāk tiek pieņemti līdzīgi risinājumi arī mazākās organizācijās.“

Komentāri

Pievienot komentāru