Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

IK Rešetilovs un Co ražo nerūsējošā tērauda notekūdeņu attīrīšanas iekārtas, kas tiek eksportētas uz vairāk nekā 20 pasaules valstīm, pirmdien vēsta laikraksts Dienas Bizness.

IK Rešetilovs un Co ir četri galvenie produktu segmenti: notekūdeņu attīrīšanas iekārtu un atsevišķu to daļu izgatavošana; otrais segments ir konteineru un konteinera tipa telpu ražošana. Trešais segments ir dažādu nerūsējošā tērauda izstrādājumu, piemēram, kāpņu, margu, nožogojumu, statīvu un stendu, izlietņu moduļu, tvertņu ražošana. Ceturtais segments ietver sevī nestandarta nerūsējošā tērauda izstrādājumu, piemēram, metāla konstrukciju, tehnoloģiskā aprīkojuma, sporta aprīkojuma ražošanu, kā arī individuālo pasūtījumu izpildīšanu.

«Šobrīd ir izgatavotas vairāk nekā 1400 notekūdeņu attīrīšanas iekārtas projektiem 23 dažādās valstīs. Tās ir sadzīves, municipālās un industriālās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas. Piedāvājam gan pilnus risinājums, gan atsevišķus funkcionālos blokus. Kā galvenos eksporta tirgus varu nosaukt Krieviju, Rumāniju, Igauniju, Ukrainu, ASV, Kanādu, Meksiku, bet patstāvīgi strādājam arī pie jaunu eksporta virzienu apgūšanas,» stāsta IK Rešetilovs un Co īpašnieks un vadītājs Jurijs Rešetilovs.

Uzņēmums piedalās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras organizētā konkursa Eksporta un inovācijas balva 2015 kategorijā Eksportspējīgākais komersants lielo un vidējo komercsabiedrību grupā.

Visu rakstu Attīra pasaules notekūdeņus lasiet 16. novembra laikrakstā Dienas Bizness.

Komentāri

Pievienot komentāru