Jaunākais izdevums

14. septembrī, uzstājoties Arēnā Rīga, koncertu Latvijā sniegs pasaulslavenais britu mūziķis sers Eltons Džons, Db.lv informēja koncertaģentūras FBI marketinga un sabiedrisko attiecību speciālists Kristaps Kārkliņš.

Koncertaģentūra FBI desmit gadu jubilejā paziņusi, ka Rīgā sešu Grammy balvu ieguvējs un visu laiku panākumiem bagātākais komponists uzstāsies kopā ar savu rokgrupu un izpildīs slavenākās kompozīcijas no sava repertuāra.

Eltona Džona rokgrupā apvienojušies pieci atzīti mūziķi. Naidžels Olsons (bungas), Deivijs Džonstons (ģitāra, mandolīna), Bobs Birčs (basģitāra) un Gajs Babilons (taustiņi) un perkusionists Džons Mahons, kas ir arī bekvokāla dziedātājs.

Pasaulslavenais mūziķis Latvijā uzstāsies otro reizi. Eltona Džona iepriekšējais koncerts norisinājās Skonto futbola stadionā 2001. gada vasarā. Koncerta organizatori atgādina, ka kopējais apmeklētāju skaits, ko spēj uzņemt Arēna Rīga ir ievērojami mazāks, kā tas cilvēku skaits, kas apmeklēja Eltona Džona solo koncertu 2001. gadā.

Koncertaģentūras FBI direktore Inga Kadeka uzsver: "Sera Eltona Džona koncerts Arēnā Rīga būs viens no lielākajiem rudens pasākumiem. Eltons Džons pilnīgi iespējams būs arī lielākā mūzikas zvaigzne, kas līdz šim uzstājusies Arēnā Rīga. Tie nav tukši vārdi - viņa mūzikas karjera nav salīdzināma ne ar vienu citu mākslinieku. Mums ir patiess prieks, ka mūziķim pēdējā brīdī radās iespēja iekļaut Latviju savā koncertturnejā un jau pavisam drīz varēsim baudīt šī ģeniālā mākslinieka koncertu tepat Rīgā. Pie kam šī uzstāšanās krietni atšķirsies no koncertiem, ko pirms sešiem gadiem bija iespējams vērot Rīgā un Tallinā. Tajos Eltons Džons uzstājās viens pats ar solo koncertu, bez grupas."

Biļetes uz Eltona Džona koncertu Arēnā Rīga būs iespējams iegādāties no 27. augusta plkst. 10.00 Biļešu servisa un Reklamarket kasēs visā Latvijā, kā arī visās Statoil degvielas uzpildes stacijās un internetā www.bilesuserviss.lv.

Jau no šodienas, 20. augusta, sākas biļešu iepriekšpārdošana FBI Concert Club biedriem. Lai iegādātos biļeti, jāizdrukā saņemtā e-pasta vēstule un tā jāuzrāda jebkurā Biļešu servisa, Reklamarket vai Statoil kasē pirms pirkuma izdarīšanas.

Stāvvietas biļetes cena būs 29 Ls. Sēdvietas maksās 39 Ls un 50 Ls (atkarībā no attāluma līdz skatuvei), bet sēdvietas skatuvei vistuvākajā sektorā maksās 70 Ls.

Tirdzniecībā būs pieejamas arī VIP biļetes par 150 Ls gabalā. VIP biļete ietvers: sēdvietu atsevišķā ložā, atsevišķu VIP ieeju, vietu autostāvvietā pie ložu ieejas, uzkodas un dzērienus, atsevišķu bāru ložu stāvā, atsevišķu terasi smēķētājiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Arēnā Rīga 3. novembrī 10300 apmeklētāju priekšā uzstājās leģendārais mūziķis Eltons Džons. «Esmu priecīgs atgriezties Rīgā!» sacīja Eltons un sniedza koncertu gandrīz trīs stundu garumā.

«Gandrīz trīs stundas ilgajā priekšnesumā, balādēm Don't Let the Sun Go Down On Me, Sorry Seems to be the Hardest Word un Candle in the Wind mijoties ar enerģiskajiem hitiem The Bitch Is Back, Bennie and the Jets un Crocodile Rock, klātesošie tika pilnībā aizrauti Eltona pasaulē. Ar savu enerģisko priekšnesumu 64 gadus vecais mūziķis pierādīja, ka viņu arī šodien var dēvēt par Raķešvīru (Rocket Man),» pēc šova atzina koncertaģentūras FBI direktore Inga Kadeka.

Koncerta vidusdaļā Eltons Džons izpildīja arī trīs kompozīcijas no jaunākā albuma The Union, kas ierakstīts kopā ar amerikāņu dziesmu autoru un izpildītāju Leonu Raselu (Leon Russel).

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Iespējams, koncertā Rīgā Eltons Džons sniegs autogrāfus

, 11.09.2007

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Koncertaģentūra FBI informē: jau šo piektdien, 14.septembrī, ar "Lielāko hitu koncertu" Rīgā uzstāsies mūzikas zvaigzne Eltons Džons. Pastāv liela iespējamība, ka koncerta laikā slavenais mūziķis sniegs nelielu autogrāfu sesiju.

Sera Eltona Džona koncertā šo piektdien "Arēnā Rīga", stāvvietu biļešu īpašniekus, iespējams, gaida patīkams pārsteigums - iespēja tikt pie slavenā mūziķa autogrāfa. Eltons Džons savas pasaules turnejas koncertu ietvaros, kuros uzstājas ar savu rokgrupu, nereti koncerta vidū uzrīko nelielu autogrāfu dalīšanas sesiju. Autogrāfu dalīšanai mūziķis var veltīt līdz pat desmit minūtēm - lēnām aizejot no viena skatuves gala līdz otram un mēģinot uzdāvināt autogrāfu ikvienam pirmajā rindā stāvošajam autogrāfu kārotājām. Pēc koncertaģentūras FBI vadītāja Baltijas valstīs Petera Rebanes vārdiem, šāda slavenā mūziķa uzvedība neizbrīna: "Pazīstot seru Eltonu Džonu personīgi, varu teikt, ka neskatoties uz zvaigznes statusu, viņš ir ļoti atklāts un draudzīgs cilvēks, kuram sagādāt prieku saviem faniem nozīmē ļoti daudz. Ceru, ka šī jaukā tradīcija - sniegt autogrāfus, turpināsies arī Latvijas koncertā."

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Eltons Džons Rīgā, iespējams, sniegs autogrāfus

, 11.09.2007

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šo piektdien, 14.septembrī, ar Lielāko hitu koncertu Rīgā uzstāsies mūziķis Eltons Džons. Pastāvot liela iespējamība, ka koncerta laikā slavenais mūziķis sniegs nelielu autogrāfu sesiju, Db.lv informēja koncertaģentūra FBI .

"Sera Eltona Džona koncertā šo piektdien Arēnā Rīga stāvvietu biļešu īpašniekus, iespējams, gaida patīkams pārsteigums - iespēja tikt pie slavenā mūziķa autogrāfa. Eltons Džons savas pasaules turnejas koncertu ietvaros, kuros uzstājas ar savu rokgrupu, nereti koncerta vidū uzrīko nelielu autogrāfu dalīšanas sesiju. Autogrāfu dalīšanai mūziķis var veltīt līdz pat desmit minūtēm - lēnām aizejot no viena skatuves gala līdz otram un mēģinot uzdāvināt autogrāfu ikvienam pirmajā rindā stāvošajam autogrāfu kārotājām. Pēc koncertaģentūras FBI vadītāja Baltijas valstīs Petera Rebanes vārdiem, šāda slavenā mūziķa uzvedība neizbrīna: "Pazīstot seru Eltonu Džonu personīgi, varu teikt, ka neskatoties uz zvaigznes statusu, viņš ir ļoti atklāts un draudzīgs cilvēks, kuram sagādāt prieku saviem faniem nozīmē ļoti daudz. Ceru, ka šī jaukā tradīcija - sniegt autogrāfus, turpināsies arī Latvijas koncertā."," teikts FBI izplatītajā informācijā medijiem.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Pirmdien plkst. 10:00 sākas biļešu tirdzniecība uz sera Eltona Džona koncertu Latvijā!

, 27.08.2007

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Koncertaģentūra FBI informē: no pirmdienas, 27. augusta, tiks uzsākta biļešu pārdošana uz sera Eltona Džona koncertu Latvijā. Lieliskā klavieru virtuoza koncerts 14. septembrī "Arēnā Rīga" būs viens no lielākajiem rudens koncertdzīves notikumiem un tirdzniecībā būs pieejamas tikai aptuveni 9 500 biļešu. Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" un "Reklamarket" kasēs visā Latvijā, kā arī visās "Statoil" degvielas uzpildes stacijās un internetā www.bilesuserviss.lv no plkst. 10:00 rītā.

Stāvvietas biļetes cena būs 29 Ls. Sēdvietas maksās 39 Ls, 50 Ls un 70 Ls (atkarībā no attāluma līdz skatuvei). Tirdzniecībā būs pieejamas arī VIP biļetes par 130 Ls gabalā. VIP biļete ietvers: sēdvietu atsevišķā ložā, atsevišķu VIP ieeju, vietu autostāvvietā pie ložu ieejas, uzkodas un dzērienus, atsevišķu bāru ložu stāvā, atsevišķu terasi smēķētājiem.

Eltona Džona solo koncertu 2001. gadā "Skonto" stadionā apmeklēja 17 000 cilvēku, bet uz mūziķa gaidāmo koncertu "Arēnā Rīga" ir pieejamas vairs tikai aptuveni 9 500 biļešu. Pārējās biļetes tika pārdotas un rezervētas FBI koncertu kluba biedriem paredzētajā iepriekšpārdošanas akcijas laikā. Tāpēc koncerta organizatori iesaka pasteigties ar biļešu iegādi un neatlikt pirkumu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Otrdien līdz pusnaktij aicina pieteikties konferences TEDxRiga biļešu iegādei

Gunta Kursiša, 05.06.2012

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pieteikšanās biļetēm uz TEDxRiga konferenci noslēgsies otrdien pusnaktī, savukārt trešdien notiks izloze, kurā tiks noskaidroti tie, kam būs iespēja biļetes iegādāties, informē TEDxRiga organizatori.

Jau vēstīts, ka pirmā TEDxRiga konference notiks 14. jūnijā Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē, un tajā piedalīsies vairāk nekā 20 Latvijas un ārvalstu runātāji.

Konferences pirmajā blokā The Science for life (Zinātne dzīvei) uzstāsies Latvijas Universitātes rektors prof. Mārcis Auziņš, kura uzstāšanās temats būs Dievs nespēlē kauliņus. Bet varbūt tomēr?, sociālo tīklu pētnieks Valdis Krebs ar tēmu Attapties tīkla nepareizajā pusē un matemātiķe Daina Taimiņa, kura runās par Tamborēšanu un hiperboliskām virsmām. Runātājiem pievienosies kardioķirurgi prof. Āris Lācis un prof. Andrejs Ērglis, kuri stāstīs par Dzīvības un nāves jautājumu. Sesiju noslēgs latviešu etnogrāfiskā koklētāja Laima Jansone, ar kuru kopā uzstāsies laikmetīgās dejas izpildītāji, apvienojot mūzikas, dejas un vizuālo mākslu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Eltona Džona koncertu papildinās grandiozs ekrāns

, 07.09.2007

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Koncertaģentūra FBI informē: pirms slavenā britu mūziķa sera Eltona Džona un viņa grupas koncerta, kas 14. septembrī norisināsies "Arēnā Rīga", notiks apjomīgi sagatavošanās darbi. Eltona Džona koncertā skatuves aizmugurē būs novietots grandiozs ekrāns, kas klātesošajiem garantēs aizraujošu priekšnesumu.

Visas koncertam nepieciešamās gaismas un skaņas iekārtas Latvijā tiks nogādātas sešās smagajās mašīnās. Dienu pirms koncerta arēnā tiks nogādātas arī sera Eltona Džona klavieres. Eltona Džona tehniskais personāls Latvijā ieradīsies četros autobusos un kopumā "Arēnā Rīga" par koncerta tehnisko uzbūvi būs atbildīgi vairāk kā 100 cilvēku. Koncertam nepieciešamā aprīkojuma uzstādīšana sāksies koncerta dienā jau no pulksten astoņiem rītā.

Sera Eltona Džona koncerta laikā uz skatuves atradīsies arī grandiozs ekrāns. Milzīgais ekrāns ir izgatavots izmantojot pašas mūsdienīgākās tehnoloģijas. Ekrāns sastāv no 500 kvadrātmetru liela fona auduma, kurā iestrādāti pusotrs miljons optisko kabeļu. Pēc speciālistu novērtējuma, tāda izmēra un sarežģītības līmeņa ekrānu skaits pasaulē ir neliels. Ekrāns, kas tiks izmantots Eltona Džona koncertā Latvijā, nodrošinās augstas kvalitātes krāsainu attēlu. Šāda ekrāna vērtība ir ap pusmiljonu latu, bet tā svars pārsniedz tonnu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Mārtiņš Lauva: Krīzes vaininieki tagad sēž Havajās, dzer kokteili un ņirdz par to visu

Ieva Mārtiņa, Db, 10.11.2008

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pelnījis miljonus, spēlējoties Latvijas nekustamā īpašuma tirgū, viņš tagad ceļ mājas Amerikā, bet to, kas pašlaik notiek Latvijā, sauc par laiku, kad beigušies Ziemassvētki. Tāds ir 29 gadus vecais uzņēmējs, basketbola kluba VEF dibinātājs, Latvijas basketbola savienības padomes loceklis Mārtiņš Lauva.

picturegallery.3b336331-1cac-4940-9607-cd2afa28aa12

Sarunas sākumā Mārtiņš atgādina, ka vēl pirms gada teicis, ka vienīgā reālā iespējamā mūsdienu apokalipse ir finanšu krīze, jo pasaules finanšu sistēma uzbūvēta ļoti absurdā un gandrīz nepārvaldāmā veidā. Kā piemēru viņš min Čikāgas preču biržu, kur no dienā noslēgtiem daudzu miljardu darījumiem tikai 1 % ir reālas preces, bet pārējie 99 ir uz to procentu atvasinātie vērtspapīri. Tas pats notika ar nekustamo īpašumu ASV, skaidro Mārtiņš. «Iedomājies, kāds nabaga amerikānis maksā par savu māju kredītu 500 dolārus mēnesī, šo kredītu kāds smuki iepako un pārdod biržā, bet uz šī iepakojuma tiek uzcelta vesela piramīda ar atvasinātajiem vērtspapīriem, tā ka beigu beigās tāds Lehman Brothers, kurš bija piramīdas augšgalā, beigās pat nesaprata, ko īsti pērk. Te nu ir rezultāts. Lielākie cietēji īstenībā nav amerikāņi, jo tie iepakoja nekustamā īpašuma vērtspapīru portfeļus, bet Āzijas, Eiropas, Austrālijas, Japānas investīciju bankas, pensiju fondi, kas ieguldīja šajās investīciju bankās (Lehman Brothers, Chase Manhattan, Bearn Stearns utt.) vai arī aizdeva tām naudu. Tie, kas pārdeva vērtspapīrus, tagad sēž Havajās, dzer kokteili un ņirdz par to visu. Pašreizējās finanšu sistēmas pieredze ir šausmīgi īsa, kādi 30 – 40 gadi, kā reaģēt uz šādām krīzēm, vells viņu zina! Var tikai izteikt pieņēmumus.»

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Dārgākās popmūzikas dāmas Britniju Spīrsu vai Madonnu, kuru uzstāšanās honorārs mērāms vairākos miljonos dolāru, Latvijā neredzēsim, šodien, 4.decembrī, vēsta laikraksts Diena.

"Aerosmith, Muse, Eltons Džons, — viņi Latvijā šogad jau redzēti, sestdien Rīgā bija Eliss Kūpers, otrdien uz Arēnas Rīga skatuves kāps Braiens Adamss, nedēļas nogalē — Džo Kokers, bet pirmdien Vanesa Meja. Šķiet, ka Latvijā ārvalstu zvaigznes viesojas arvien biežāk un vairāk, tiesa, kā atzīst koncertu rīkotāji, līdz megazvaigznēm tomēr neaizsniegties. Piemēram, dārgākās popmūzikas dāmas Britniju Spīrsu vai Madonnu, kuru uzstāšanās honorārs mērāms vairākos miljonos dolāru, neredzēsim. Latvijā trūkst lielu pasākumu norises vietu, kā arī ir šaubas, vai 50 000 cilvēku atļautos par biļeti maksāt vismaz 50 latu. Tomēr tikai tādā gadījumā var palikt plusos," norāda laikraksts.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

ASV grupa The Eagles iekasē vislielāko naudu par privātajiem pasākumiem, ziņo Daily Mail.

Otrajā vietā šajā sarakstā ierindojusies Britu grupa The Rolling Stones, kas 2002. gadā uzstājās Teksasas magnāta Deivida Bondermaņa (David Bonderman) 60. dzimšanas dienā privātajā pasākumā, par to saņemot 3,5 miljonus GBP.

Dziedātāja Selīna Diona (Celine Dion), kas par uzstāšanos privātajā pasākumā prasa 2 miljonus GBP, ierindojusies trešajā vietā. Jāpiebilst, ka šādus koncertus Selīna Diona veic divas vai trīs reizes gadā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Zināmi desmit konferences TEDxRiga runātāji, tostarp D. Pavļuts un mūziķis Gustavo

Gunta Kursiša, 01.06.2012

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pirmajā TED (Tehnoloģijas, Izklaide, Dizains) nacionālā mēroga konferencē TEDxRiga piedalīsies vairāk nekā 20 Latvijas un ārvalstu lektori, no kuriem patlaban ir zināmi desmit runātāji.

Konferences pirmajā blokā The Science for life (Zinātne dzīvei) runu Dievs spēlē metamos kauliņus? sniegs Latvijas Universitātes rektors prof. Mārcis Auziņš un sociālo tīklu pētnieks Valdis Krebs, kas runās par privātuma riskiem. Tāpat blokā The Science for life uzstāsies arī Daina Taimiņa, kura runās par Tamboradatas hiperbolisko plakni. Savukārt sesijā Creativity beats the Capital (Radošums uzvar kapitālu) uzstāsies Silīcija ielejas pazinējs Viesturs Sosārs ar tēmu Izgāšanās māksla.

Sadaļā The power of diversity (Daudzveidības spēks) kā viena no lektoriem uzstāsies Nodibinājuma Rīga 2014 programmu vadītāja un mākslinieciskās padomes koordinatore Aiva Rozenberga, kura stāstīs par Eiropas kultūras galvaspilsētām. Arhitekts Toms Kokins uzstāsies ar tēmu Veidojot ikdienu un vidi - jeb kā efektīvāk izmantot publisko telpu. Sadaļā līdz ar A. Rozenbergu un T. Kokinu uzstāsies ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, kurš stāstīs par Starpdisciplināro izglītību kā priekšrocību mūsdienu sabiedrībā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Papildus biļetes uz sera Eltona Džona koncertu Rīgā pārdošanā!

, 13.09.2007

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Koncertaģentūra FBI informē: sakarā ar lielo interesi par sera Eltona Džona koncertu šo piektdien "Arēnā Rīga" tirdzniecībā ir pieejamas papildus sēdvietas biļetes skatuves labajā pusē. Lēmums par sānu sektora izmantošanu tika pieņemts konsultējoties ar mūziķa menedžmentu, jo pieprasījums pēc sēdvietām ir ļoti liels.

Koncertaģentūras FBI direktore Inga Kadeka komentē: "Sera Eltona Džona koncerts Latvijā ir ļoti gaidīts notikums un interese par to ir ļoti liela. Tāpēc pārrunās ar mūziķa menedžmentu tika nolemts, ka nedaudz tiks modificēts skatuves izvietojums un līdz ar to šobrīd iespējams iegādāties biļetes sektorā, kas atrodas tieši blakus skatuvei un kuru sākotnēji netika plānots izmantot. Papildus vietas atrodas tuvu skatuvei, taču tādā leņķī, lai šo vietu īpašniekiem nebūtu vērā ņemamu redzamības ierobežojumu. Piebildīšu, ka skatuves izvietojums nekādā gadījumā nemainīs redzamību pārējo biļešu īpašniekiem."

Papildus biļetes uz pasaulslavenā mūziķa koncertu nopērkamas "Biļešu servisa" un "Reklamarket" kasēs visā Latvijā, kā arī visās "Statoil" degvielas uzpildes stacijās un internetā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena ir Ls 50. Atgādinām, ka vēl pieejamas arī stāvvietas par 29 Ls un sēdvietas halles trešajā stāvā par 39 Ls.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Portāls db.lv publicē informāciju par pasākumiem, uz kuriem nākamās nedēļas laikā doties pašiem, kopā ar saviem kolēģiem vai biznesa partneriem. Informāciju apkopojis Andrejs Šavrejs.

2. aprīlī plkst.19 Dzintaru koncertzāles mazajā zālē, festivāla Jūrmala Jazz ietvaros uzstāsies Aaron Goldberg Trio no ASV. Vai nekad vēl siltā pavasara vakarā neesat apmeklējuši Dzintaru mazo zāli? Šī ir lieliska iespēja pēc pastaigas gar jūras malu pavadīt sestdienas vakaru labā atmosfērā džeza ritmos. Trio sastāvs ir – Ārons Goldbergs (klavieres), Džo Sanders (bass) un Leons Pārkers (sitaminstrumenti). Ārons Goldbergs dzimis Bostonā, tādēļ koncerta laikā būs iespēja iejusties Ņujorkas atmosfērā. Mūziķa kontā ir 60 albumi un uzstāšanās ASV Prezidentam Barakam Obamam. Trio dibināts 1998.gadā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Tradicionālais mūzikas un mākslas festivāls Bildes 2009, ko rīko Bilžu birojs, šogad sāksies agrāk nekā parasti – jau 28. septembrī mūzikas klubā Četri balti krekli un turpināsies 8. oktobrī Kongresu namā.

Kopumā festivāls šogad aicina uz astoņiem koncertiem, kuros piedalīsies aptuveni 150 grupas un muzikāli projekti, kā arī uz izstādi Ergorapido un lidojošie paklāji, kas veidota ar Elecrolux Latvia atbalstu.

Divos folkmūzikas koncertos 28. un 29. septembrī pēc ilgāka pārtraukuma būs dzirdams Igors Siliņš, jaunas dziesmas dziedās Ieva Akuratere un Aivars Hermanis, uzstāsies arī Imants Daksis, Varis Vētra, Andris Mucenieks un citi mūziķi. Folkmūzikas koncertus vadīs Daiga Petkeviča, Normunds Jakušonoks un Varis Vētra.

No 8. līdz 10. oktobrim festivāls turpināsies Kongresu namā, kur notiks jauno grupu un Bilžu veterānu kopprojektu koncerts, Bildēs sevi jau pieteikušo un ne tik jauno grupu koncerts, koncerts bērniem, bet festivāls izskanēs ar Bilžu veterānu koncertu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šogad 4.augustā, Tallinā, Dziesmu svētku estrādē norisināsies vienīgais slavenās mūziķes Madonnas koncerts Baltijā, informē koncetaģentūra FBI.

Kopumā uz Madonnas šovu pārdošanā nonāks aptuveni 70 000 biļešu. Biļešu pārdošana tiks uzsākta vienlaicīgi visās trijās Baltijas valstīs 5.martā plkst. 10.00 rītā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šā gada Glastoberijas festivālā, kurā pirmās mūzikas grupas uzstāsies tikai piektdien, jau pulcējušies simtiem tūkstoši cilvēku, vēsta pasaules mediji.

Kopumā 2013. gada festivālam bija pieejami 135 tūkst. biļešu, un paredzams, ka lielākā daļa biļešu īpašnieku ieradušies festivālā jau ceturtdien.

Vienas biļetes cena festivālā maksā aptuveni 170 latus, tomēr tās visas tika izpirktas vienas stundas un 40 minūšu laikā, kas ir nebijis biļešu «izķeršanas» ātruma rekords Glastoberijas festivālā.

Kopumā Glastonberijā mūziķi uzstāsies uz 53 skatuvēm. Šogad festivālā uzstāsies, piemēram, Arctic Monkeys, The Rolling Stones, Primal Scream, Niks Keivs un The Bad Seeds, Smashing Pumpkins, Elviss Kostello, The XX, Public Enemy, kā arī tibetiešu mūku koris un Latvijas Prāta Vētra, kas uzstāsies sestdien.

Komentāri

Pievienot komentāru
Reklāmraksti

Komunikācijas vadības forumā Baltic PR Awards 2011 uzstāsies starptautiski sociālo mediju un ilgtspējas eksperti

, 10.05.2011

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ikgadējā komunikācijas vadības foruma Baltic PR Awards konferences daļā uzstāsies divi pasaules līmeņa eksperti – mediju un ilgtspējas eksperts Džo Konfino (Jo Confino) no The Guardian un viens no pasaules ietekmīgākajiem mārketinga blogeriem Kriss Brogans (Chris Brogan). Konferencē Komunikācijas vadības nākotne uzstāsies arī Starptautiskās Sabiedrisko attiecību asociācijas prezidents Ričards Linings (Richard Linning), bet tās noslēgumā notiks paneļdiskusija ar konferences runātāju un starptautiskās žūrijas locekļu dalību.

Ziemeļeiropas nozīmīgākā komunikācijas vadības foruma Baltic PR Awards 2011 saturs veidots tā, lai tas būtu vērtīgs gan uzņēmumu vadītājiem, gan komunikācijas, sabiedrisko attiecību un mārketinga speciālistiem. Foruma pirmā daļa veltīta aktuālākajām tēmām, kuras lielā mērā noteiks uzņēmumu dienaskārtību tuvākajos gados – sociālo mediju izmantošana uzņēmumu attīstībā un komunikācijas loma korporatīvās ilgtspējas nodrošināšanā. Dienas otrajā pusē foruma dalībniekiem trīs paralēlās sesijās būs iespēja iepazīties ar 30 labākajām pērnā gada Baltijas sabiedrisko attiecību kampaņām.

Viens no trim ietekmīgākajiem mārketinga blogu autoriem pasaulē Kriss Brogans konferencē uzstāsies par sociālo mediju lomu biznesa attīstībā ar tēmu Uz panākumu robežas: kā izveidot uzņēmumu un sekmīgi to vadīt. "Kā izmantot sociālos medijus uzņēmuma attīstībā un uzturēšanā? Apgalvojums, ka internets ir mainījis pasauli, jūs nepārsteigs. To visu jūs esat redzējuši savām acīm. Netflix, Amazon, Zappos, Groupon – šie stāsti nevienam nav sveši. Taču ir uzņēmējdarbības risinājumi, ko varat izmantot, lai paveiktu vairāk, veiktu sekmīgāku uzņēmējdarbību un palielinātu pārdošanas apjomus. Izsniegt atlaižu kuponus Twitter - tā nav nākotne. Jau tagad ir nozīme attiecību veidošanai un investīcijām tādā biznesā, kurā cilvēkam ierādīta pirmā vieta. Šī nebūs teorētiska lekcija: pārrunāsim pavisam konkrētus soļus, ko varat spert pretī panākumiem," norāda Kriss Brogans konferences tēmas pieteikumā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

"Mikrotīkls" valdes priekšsēdētājs Džons Martins Tallijs atkārtoti ievēlēts Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā (AmCham) valdes priekšsēdētāja un prezidenta amatā.

Dž.Tallijs pilda AmCham prezidenta pienākumus kopš 2021. gada un strādā AmCham valdē kopš 2020.gada. AmCham gadskārtējā biedru pilnsapulcē valdē tika ievēlēti Liene Dubava, Edgars Labsvīrs, Dita Erna Sīle un Džons Martins Tallijs.

Tallijs ir strādājis Latvijas IT nozarē kopš deviņdesmito gadu vidus un ir bijis viens no SIA "Latnet Serviss" dibinātājiem. Šobrīd Dž.Tallijs ir datortīklu aprīkojumu ražotāja SIA "Mikrotīkls" valdes priekšsēdētājs.

Pēc atkārtotas ievēlēšanas amatā Dž.Tallijs sacīja: "Šajā ģeopolitiskās krīzes laikā AmCham misija ir vēl svarīgāka nekā jebkad iepriekš – turpināt stiprināt ekonomiskās un biznesa saites ar ASV. Kā Amerikas un starptautiskās uzņēmējdarbības pārstāvji esam vienoti stabilitātes un ekonomiskās drošības uzturēšanā Latvijā. Mūsu kopienas spēks ir kļuvis vēl nozīmīgāks šajos apstākļos, kad notiek karadarbība Ukrainā. Mēs esam kopā ar Ukrainas tautu un apņemamies palīdzēt, cik ir mūsu spēkos."

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA "Mikrotīkls" valdes priekšsēdētājs Džons Martins Tallijs kļuvis par Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā (AmCham) valdes priekšsēdētāju un prezidentu.

Tallijs stājas amatā Zintas Jansones vietā, kura šī mēneša sākumā paziņoja, ka atstās amatu gan Ellex Kļavins, gan attiecīgi arī AmCham valdē, lai pievērstos citiem izaicinājumiem.

AmCham valdē iecelts Ellex Kļaviņš asociētais partneris un zvērināts advokāts Sarmis Spilbergs.

“AmCham ir pastāvīgi iestājusies par investīciju klimata uzlabošanu Latvijā. Esmu priecīgs un pagodināts turpināt iesākto darbu, veicinot ciešāku sadarbību starp ASV un Latviju un strādājot kopā ar AmCham biedriem, lai panāktu, ka Latvija kļūst par uzticamu starptautiskā biznesa galamērķi,” komentē Dž.Tallijs.

Džons pievienojās AmCham valdei 2020. gadā. Viņš strādājis Latvijas IT nozarē kopš deviņdesmito gadu vidus un bija viens no SIA "Latnet Serviss" dibinātājiem. Šobrīd Džons ir datortīklu aprīkojumu ražotāja SIA "Mikrotīkls" valdes priekšsēdētājs.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Astoņas pamācības investoram, kas gūtas no 20 miljardu nopelnītāja pieredzes

Dienas Bizness, 21.11.2009

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Neraugoties uz finanšu sistēmas «sabrukumu» pērn, kā rezultātā miljoniem investoru zaudēja miljardiem dolāru, viens cilvēks spēja gūt vēsturisku peļņu: Džons Polsons (John Paulson), hedžfonda menedžeris Ņujorkā, raksta The Wall Street Journal.

Viņa firma laika posmā no 2007.gada līdz 2009.gada sākumam nopelnīja 20 miljardus ASV dolāru. Dž. Polsona personīgais ieguvums 2007.gadā ir gandrīz 4 miljardi ASV dolāru jeb vairāk nekā 10 miljoni dienā.

Vai ir kādas investēšanas pamācības, ko vidējais investors var gūt no šī cilvēka panākumiem? Atbilde ir - jā:

1. Nepaļaujieties uz ekspertiem.

Sabrūkot mājokļu un akciju tirgiem, 2007. un 2008. gadā daudzi investori zaudēja milzīgas summas. Taču visvairāk zaudēja komercbankas un investīciju bankas, kuras iegāza «toksiski», ar nekustamā īpašuma tirgu saistīti vērstpapīri. Šīs investīcijas bija pašu baņķieru veikums un Volstrītas vadošie analītiķi bija galvojuši par to drošību, savukārt Dž. Polsons un vēl daži citi saskatīja šo investīciju risku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rokgrupas Red Hot Chili Peppers ģitārists Džons Frušantī (John Frusciante) izdevis savu desmito soloalbumu «The Empyrean».

Albumā iekļautas deviņas paša Dž. Frušantī kompozīcijas, kā arī Tima Baklija klasiskā «Song To The Siren», ko agrāk veiksmīgi ieskaņojuši This Mortal Coil, Roberts Plānts u.c.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Dārgākās prezidenta vēlēšanas ASV vēsturē

, 13.10.2008

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Demokrāts Baraks Obama un republikānis Džons Makkeins, cīnoties par ASV prezidenta amatu, iztērējuši ASV vēsturē rekordlielu summu. Abu kandidātu tēriņi, kas saistīti ar virzību uz prezidenta amatu, pārsnieguši vienu miljardu ASV dolāru, ziņo ABC News.

Federālās vēlēšanu komisijas informācija liecina, ka B. Obama iztērējis 377 miljonus ASV dolāru, savukārt Dž. Makkeins 194 miljonus dolāru. Pateicoties sponsoriem, kandidātiem izdevies piesaistīt vēl attiecīgi 454 un 230 miljonus dolāru.

Federālā vēlēšanu komisija norāda, ka prezidenta vēlēšanu ietvaros demokrāti kopumā iztērējuši 750 miljonus ASV dolāru, savukārt republikāņi 477 miljonus dolāru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šovakar, 27.aprīlī, Arēnā Rīga notiks latino dziedātāja Enrikes Iglesiasa (Enrique Iglesias) koncerts. Uz koncertu jau martā pārdotas visas stāvvietas, informēja koncertaģentūras FBI sabiedrisko attiecību koordinators Kristaps Kārkliņš.

Šobrīd pārdošanā esot pieejamas pēdējās sēdvietu biļetes.

Rezultāti rādot, ka mūziķa priekšnesums kļūs par gada apmeklētāko koncertu Arēnā Rīga, iekļūstot veiksmīgāk pārdoto arēnas koncertu kompānijā kopā ar tādiem grandiem kā Stings, Depeche Mode un Eltons Džons.

Mūziķis Latvijā ieradīsies albuma Greatest Hits popularizēšanas tūres ietvaros.

Pēdējās biļetes uz E. Iglesiasa šovu šobrīd iegādājamas Biļešu servisa kasēs par 35 Ls.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Rīgā uzstāsies Džeims Blants

, 10.10.2008

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Positivus Music nākamā gada 16. februārī, dažas dienas pēc Valentīndienas svētkiem, Arēnā Rīga rīkos britu dziesminieka un izpildītāja Džeimsa Blanta (James Blunt) koncertu.

Džeims Blants ir angļu dziedātājs un dziesmu rakstnieks, kuram 2005. gadā debijas albuma hits You’re Beautiful atnesa milzu popularitāti visā pasaulē. Viņš pārstāv popmūzikas un pieaugušo liriskās mūzikas stilu. Bez vokāla mūziķis spēlē arī vairākus mūzikas instrumentus. Viņš pēc ilgiem gadiem kļuvis par pirmo britu pārstāvi kā pirmās vieta ieguvēju Amerikas Billboard the Hot 100. Pēdējais, kurš pirms viņa to bija izdarījis, bija Eltons Džons 1997. gadā. Labi panākumi ir bijuši arī viņa dziesmām Goodbye My Lover, No Bravery, High un Wisemen. 2007.gadā klajā nācis viņa jaunākais studijas albums All The Lost Souls.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No 2006. gada jūnija līdz šā gada jūnijam varbūt televīzijā un radio dominēja jaunās paaudzes mūziķi, taču, ja runa iet par mūziķu peļņu, tad pārāki veterāni. Iepriekšminētajā laika periodā visvairāk - 88 miljonus USD - nopelnījusi rokgrupa The Roling Stones, liecina žurnāla Forbes pelnošāko mūziķu saraksts.

Otrajā vietā ierindojas ierakstu studijas Def Jam vadītājs un pasaulē izdaudzinātais mākslinieks Jay-Z. Viņš gada laikā no 2006. gada jūnija līdz šā gada jūnijam nopelnījis 83 miljonus USD.

Pelnošāko 2006./2007. gada mūziķo TOP 10:

1. The Rolling Stones - 88 miljoni USD

2. Jay-Z - 83 miljoni USD

3. Madonna - 72 miljoni USD

4. Bon Jovi - 67 miljoni USD

5. Eltons Džons - 53 miljoni USD

6. Selīna Diona - 45 miljoni USD

7. Tims Makgreivs - 37 miljoni USD

8. 50 Cent - 33 miljoni USD

9. U2 - 30 miljoni USD

10. Diddy - 23 miljoni USD

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Tā kā vasara ir kāzu gadalaiks Db.lv Jums piedāvā ielūkoties žurnāla Forbes apkopotajā dārgāko slavenību kāzu, kā arī šķirašnās sarakstā.

Dārgākās kāzas

Pašas dārgās kāzas bijušas aktrisei Lizai Minelli un producentam Deividam Gestam. Abi apprecējās 2002. gada martā Ņujorkā, un viņu kāzas izmaksājušas 3,5 miljonus USD.

Otrajā vietā ierindojas bijušā grupas Beatles dalībnieka Paula Makartnija un modeles Heteres Milsas kāzas, kuras izmaksājušas 3 miljonus USD. Kāzas notika 2002. gada jūnijā.

Trešā vietā atrodas modeles un aktrises Elizabetes Hērlijas kāzas ar Indijas biznesmeni Arūnu Najaru. Kāzas notika 2007. gada martā, un izmaksāja 2,5 miljonus USD.

Slavenību dārgākās kāzas TOP 10:

Komentāri

Pievienot komentāru