Pakalpojumi

Eurocash1 iegādājusies visus Evor Inkasācija klientu aktīvus

Dienas Bizness, 16.12.2015

Jaunākais izdevums

Izvēršot darbību Latvijā, drošības un inkasācijas pakalpojumu kompānija Eurocash1 iegādājusies visus SIA Evor Inkasācija klientu aktīvus. Investīcijas klientu portfeļa paplašināšana nodrošinās turpmāku tirgus daļas pieaugumu inkasācijas pakalpojumu sektorā un apgrozījuma pieaugumu jau tuvākajā laikā, informē uzņēmumā.

Kā norāda Eurocash1 valdes loceklis Andris Kaulakans, līdzšinējie darbības panākumi inkasācijas pakalpojumu nozarē bija saistīti ar uzvarām konkursos par inkasācijas pakalpojumu nodrošināšanu vairākiem Latvijā atpazīstamiem uzņēmumiem un izdevīgiem piedāvājumiem (cenas un kvalitātes attiecība), kā arī regulārām investīcijām kompānijas paplašināšanā un kompānijas darba pieredzi Baltijas tirgū.

«Gan mātes kompānija Eurocash1, UAB, gan Eurocash1 SIA veic nozīmīgas investīcijas uzņēmuma attīstībā. Atšķirībā no tehniskās vai fiziskās apsardzes, kad noslēdzot sadarbības līgumu, to var nodod uz izpildi sadarbības partneriem, inkasāciju nevar uzticēt trešajām personām, jo risks ir pārāk liels, līdz ar to, sākotnēji jāveic ievērojami ieguldījumi. Uzņēmuma darbības laikā tika ieguldīti līdzekļi inkasācijas telpu izveidē, tika iegādāts jauns aprīkojums skaidrās naudas apstrādei, kā arī skaidrās naudas transportēšanas autoparks,» saka A.Kaulakans.

A.Kaulakans uzsver, ka uzņēmums arī turpmāk paplašinās darbību Latvijas drošības tirgū.

Kompānija Eurocash1 savu darbību Latvijā uzsāka 2011.gadā. Eurocash1 apgrozījums 2014.gadā bija 2 689 501 eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmums EUROCASH1, kas galvenokārt nodrošina apsardzes un inkasācijas pakalpojumus, tagad arī piedāvās individuālo seifu nomu. Pēc telpu modernizācijas un daudzpakāpju riska identificēšanas un aizsardzības sistēmu izvietošanas, klientiem pieejams individuālais seifu nomas centrs. Paredzams, ka jaunajās telpās Brīvības ielā 39 izvietotās seifu glabātavas pakalpojumi, piesaistīs ne tikai Latvijas iedzīvotājus, bet arī ārzemniekus.

"Pēdējā laikā esam novērojuši, ka ir audzis pieprasījums pēc individuālo seifu nomas pakalpojumiem. Šis pakalpojums ir aktuāls gan privātajiem klientiem, gan organizācijām. Izvērtējot situāciju tirgū, mēs nolēmām apvienot savas esošās zināšanas un pieredzi. EUROCASH1 jau daudzus gadus piedāvā īpašuma un mantas aizsardzības pakalpojumus privātām un juridiskām personām, pastāvīgi investējot jaunākajās tehnoloģijās, tāpēc nolēmām sniegt vēl vienu pakalpojumu - individuālu seifu nomu Rīgā”, stāsta EUROCASH1 SIA valdes loceklis Romāns Rešetņikovs.

Pēc uzņēmuma vadītāja teiktā EUROCASH1 risinājums nodrošina klientiem piekļuvi individuālajam seifam bez citu personu pavadības. Seifu glabātavas pakalpojumus iespējams pieteikt jau tagad. Veicot pasūtījumu līdz 30.novembrim un ievadot kodu VAULTS, klienti varēs izmantot pakalpojumu divus mēnešus bezmaksas (minimālais pasūtījuma termiņš 12 mēneši). Vēlamā izmēra seifu var pasūtīt tiešsaistē – www.seifunoma.lv. Seifa nomas pakalpojumus var izmantot individuāli visu diennakti un jebkurā diennakts laikā. Pirmo reizi izmantojot seifu glabātavu, tās izmantošanas noteikumus katram klientam personīgi paskaidros un parādīs EUROCASH1 pārstāvis, un pēc tam katrs klients glabātavu varēs izmantot patstāvīgi un privāti, bez personāla klātbūtnes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijā un Lietuvā strādājošais inkasācijas un apsardzes pakalpojumu sniedzējs – Eurocash1 grupa – paplašina darbību Latvijā, pievienojot grupai SIA CBL Cash Logistics, ar mērķi veidot spēcīgu platformu, lai attīstītu inkasācijas pakalpojumu uzņēmumu Latvijā un domātu par tālāku attīstību Baltijas valstīs, informē uzņēmums.

SIA CBL Cash Logistics ir Citadeles grupas meitas uzņēmums, kas sniedz inkasācijas pakalpojumus un darbojas ar plašu inkasācijas tīklu visā Latvijā. SIA CBL Cash Logistics īpašnieku maiņas process uzsākts, lai banka Citadele fokusētos uz prioritārajiem biznesa virzieniem – privātpersonu un mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanu un kreditēšanu, un tas tiks pabeigts, kad abas puses saskaņos tehniskos un komerciālos jautājumus turpmākajai sadarbībai. Uzņēmuma apvienošanos un nosaukuma maiņu paredzēts uzsākt pēc īpašnieku maiņas noslēguma, aptuveni šī gada rudenī. Pārejas posma laikā uzņēmumu klienti tiks apkalpoti bez pārmaiņām, kā līdz šim.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

Maxima Latvija apsardzes pakalpojumu nodevusi ārpakalpojumā

Lelde Petrāne, 28.01.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Mazumtirdzniecības veikalu tīkls Maxima Latvija nodevis veikalu un loģistikas centru apsardzi ārpakalpojumā diviem uzņēmumiem – G4S Latvia un EUROCASH1.

Pirms tam Maxima Latvija objektu apsardze bija uzticēta Maxima Latvija meitasuzņēmumiem, kuru darbību no 2016.gada 1.janvāra ir pārņēmuši G4S Latvia un EUROCASH1.

«Mūsu pamatdarbība ir mazumtirdzniecība, uz ko arī vēlamies fokusēties, tādēļ apsardzes pakalpojuma nodošana ārpakalpojumā ir likumsakarīga. Turpmāk par drošību mūsu veikalos un loģistikas centros rūpēsies G4S Latvia un EUROCASH1,» norāda Maxima Latvija valdes loceklis Andris Vilcmeiers.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Līdz š.g. 29.aprīlim pārskatus par 2020.gadu iesnieguši jau vairāk nekā 38 tūkstoši uzņēmumu. Tā ir trešā daļa no kopējā pārskatu skaita, kas iesniegts par 2019.gadu, informē SIA Lursoft.

Lursoft analizējis, ar kādiem rezultātiem aizvadītajā gadā strādājuši uzņēmumi, kas jau iesnieguši pārskatus par 2020.gadu, - kā Covid-19 pandēmijas ietekmē mainījies to apgrozījums, peļņa, kā arī pētījis, kuras nozares, neskatoties uz Latvijā un pasaulē noteiktajiem koronavīrusa ierobežošanai noteiktiem ierobežojumiem, spējušas uzrādīt izaugsmi.

41,95% apgrozījums pērn samazinājies

Lursoft dati rāda, ka tie 38 tūkstoši uzņēmumu, kuru jau iesnieguši pārskatu par 2020.gadu, pērn kopā apgrozījuši 11,86 miljardus eiro. Gada laikā šo uzņēmumu kopējais apgrozījums sarucis par 4,13%. Tikmēr to kopējā peļņa palielinājusies par 1,80%, sasniedzot 872,69 milj. EUR, savukārt darbinieku skaits, salīdzinot ar 2019.gadu, palicis teju nemainīgs.

Komentāri

Pievienot komentāru