Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Itālijas šokolādes ražošanas gigants «Ferrero» pirmdien paziņoja, ka iegādājas ASV uzņēmuma «Kellogg Company» biskvīta un uzkodu biznesus, par tiem samaksājot 1,3 miljardus dolāru (1,16 miljardus eiro).

Šie biznesi pērn strādāja ar aptuveni 900 miljonu dolāru tirdzniecības apjomu.

Uzņēmums arī norāda, ka no «Kellogg» iegādāsies sešas pārtikas produktu ražotnes ASV.

Paredzams, ka šis darījums tiks pabeigts šā gada otrajā pusē.

Kopš 2017.gada «Ferrero» iegādājies jau vairākus ASV zīmolus un biznesus.

Komentāri

Pievienot komentāru
Dzīvesstils

Klienti jāmeklē ārpus Latvijas

Lana Jūra, speciāli DB, 30.05.2019

llkka Suppanens  - viens no starptautiski pazīstamākajiem un titulētākajiem somu laikmetīgajiem dizaineriem paša izstrādātās viedtālruņu uzlādes ierīces prezentācijas pasākumā Sony zīmolam

Publicitātes foto

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Dizaineram savā darbā jārēķinās ar daudziem parametriem un jāsaprot ekonomika, ergonomika, mārketings, ražošana, tā intervijā DB teic llka Supanens (llkka Suppanen).

Viņš ir viens no starptautiski pazīstamākajiem un visvairāk titulētajiem somu laikmetīgajiem dizaineriem. Pēc arhitekta grāda iegūšanas Helsinku Tehniskajā universitātē, mēbeļu dizaina programmas apguves Helsinku Mākslas un dizaina universitātē, kā arī studijām Gerita Rietvelda akadēmijā Amsterdamā, 1995. gadā Helsinkos viņš dibināja dažādos arhitektūras un dizaina virzienos orientēto biroju Studio Suppanen, bet dažus gadus vēlāk kopā ar kolēģiem attīstīja vienu no prominentākajām mūsdienu somu dizaina grupām Snowcrash. 1968. gadā dzimušais dizainers, kurš Instagram kontā pozicionē sevi kā uzņēmēju, sadarbojas ar daudziem slaveniem zīmoliem, izstrādā izstāžu koncepcijas, modelē nākotnes dizaina vīzijas, lasa dizaina lekcijas jaunajai paaudzei. Viņa klientu vidū ir gan skandināvu, gan starptautiskas kompānijas, tostarp Artek, Axis, Cappellini, Ferlea, Leucos, Lucente, Nokia, Zanotta, Marimekko, Iittala, Ferrero, Luhta, SAAB Automobiles, Sony u.c. Šogad Milānā Salone del Mobile. Milano ietvaros Supanens, no kura personības un darbiem staro īstās skandināvu dizaina skolas DNS, prezentēja savus jaunākos darbus. Līdz vīlītei patiess un pragmatisks, ar plašu starptautisku redzējumu apveltīts, Supanens atklāja savu redzējumu par dizainera profesionālo misiju šodien un skandināvu kodu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rūpnīcu Francijas ziemeļos, kurā tiek saražota ceturtdaļa no pasaulē kopējā šokolādes un riekstu krēma Nutella piegādātā apjoma, jau nedēļu bloķējuši streikojoši darbinieki, kuri pieprasa lielākas algas. Strādājošie bloķējuši Itālijas šokolādes ražošanas giganta Ferrero rūpnīcu, kas parasti spēj dienā saražot 600 000 Nutella burciņu, padarot to par pasaulē lielāko šī garduma ražotni.

Komentāri

Pievienot komentāru