Tirdzniecība un pakalpojumi

FiveConsult tirdzniecības marku reģistrē visā Eiropas Savienībā

Žanete Hāka, 16.02.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Biznesa konsultants FiveConsult oficiāli reģistrējis savu tirdzniecības marku visā Eiropas Savienībā (ES), lai veiktu uzņēmumu konsultācijas, kā arī sniegtu finanšu un juridiskos pakalpojumus, informē uzņēmuma pārstāvji.

Tirdzniecības marka ir visdrošākais intelektuālā īpašuma tiesību objektu aizsardzības veids ilgtermiņā domājošiem uzņēmējiem, kas vēlas nodarboties ar uzņēmējdarbību gan vietējā, gan starptautiskā tirgū, ievērojot intelektuālā īpašuma aizsardzību un godīgu konkurenci. Lai gan tirdzniecības markas reģistrēšana nav obligāta, tā pasargā no neparedzētiem riskiem kā citu tirgus dalībnieku tirdzniecības markas izmantošana, maldinot patērētājus un potenciālos klientus, kā arī tā atdarināšana, turklāt konflikta gadījumos īpašniekiem būs krietni vieglāk panākt godīgu tirdzniecības markas izmantošanu, skaidro kompānija.

«Arī Latvijā bieži vien sastopamies ar situāciju, kad uzņēmēji atrod vieglāko ceļu, kā kļūt atpazīstamiem izvēlētajā tirgū, piemēram, atdarinot citus uzņēmumus, taču šāda prakse ir jāizskauž,» saka FiveConsult vecākais partneris Maksims Koržānovs, «izveidojot jaunu uzņēmumu, jāpiedāvā jauns, unikāls produkts vai pakalpojums, kas atšķiras no pārējo piedāvātā. Turklāt, FiveConsult.lv, pamatojoties uz savas darbības īpatnībām, ir izvēlējies reģistrēt tirdzniecības marku visā ES, izvērtējot tirgus tendences un nepieciešamību pēc piedāvātajiem pakalpojumiem.»

FiveConsult galvenie darbības virzieni ir uzņēmumu reģistrācijas, nodokļu plānošanas, grāmatvedības un banku pakalpojumi, nodrošinot klientam uzņēmuma izveidošanu un darbības plānošanu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Uzņēmējus aicina iesaistīties akcijā Pajautā Reiram!

Dienas Bizness, 30.11.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Biznesa konsultants FiveConsult.lv izveidojis jaunu platformu www.pajautaministrijai.lv, kā arī plāno ik dienu nosūtīt Finanšu ministrijai jautājumus, lūdzot skaidrot finanšu ministra Jāņa Reira viedokli par dažādām izmaiņām saistībā ar nākamā gada valsts budžetu un kā tas attīstīs Latvijas tautsaimniecību, informē uzņēmumā.

Idejas autori aicina ikvienu citu privātajā biznesā iesaistīto pievienoties jaunizveidotajai akcijai Pajautā Reiram.

FiveConsult.lv paredzējis vismaz līdz gada beigām katru dienu sūtīt finanšu ministram pa vienam jautājumam, aicinot skaidrot, kā plānotās nodokļu izmaiņas, ietekmēs Latvijas tautsaimniecību, veicinās «ekonomikas izrāvienu», kā arī paaugstinās iekšzemes kopproduktu. «Esam pārliecināti, ka nākamā gada valsts budžets ir sagatavots pilnīgi neprofesionāli, paredzot pārāk lielas izmaiņas nodokļu politikā, graujot uzņēmējdarbības vidi, kā arī ieviešot dažādus jauninājumus, kas nav vērsti uz Latvijas kā biznesam draudzīgas valsts veidošanu,» saka FiveConsult.lv vecākais partneris Maksims Koržanovs.

Komentāri

Pievienot komentāru