Finanses

FKTK izsniegusi licenci Amenda Wealth Management ieguldījumu pakalpojumu sniegšanai

Žanete Hāka, 19.02.2014

Jaunākais izdevums

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome nolēma izsniegt akciju sabiedrībai Amenda Wealth Management licenci ieguldījumu pakalpojumu un ieguldījumu blakuspakalpojuma sniegšanai, informē komisijas pārstāvji.

AS Amenda Wealth Management saņēmusi atļauju ieguldītāju finanšu instrumentu individuālai pārvaldīšanai saskaņā ar ieguldītāju pilnvarojumu (portfeļa pārvaldības pakalpojums) un konsultāciju sniegšanai par ieguldījumiem finanšu instrumentos.

Savukārt atļautais ieguldījumu blakuspakalpojums ir ieguldījumu pētījuma, finanšu analīzes vai citas vispārējas rekomendācijas sniegšana par darījumiem ar finanšu instrumentiem.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

AS Amenda Wealth Management maina nosaukumu

Žanete Hāka, 11.03.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome pieņēma lēmumu pārreģistrēt AS Amenda Wealth Management 2014.gadā izsniegto licenci ieguldījumu pakalpojumu un ieguldījumu blakuspakalpojumu sniegšanai, informē FKTK.

Pārreģistrējot licenci, mainīts arī uzņēmuma nosaukums – tagad tas ir Amenda Markets AS IBS.

Licence papildināta ar šādiem ieguldījumu pakalpojumiem un blakuspakalpojumiem: ieguldītāju rīkojumu par darījumiem ar finanšu instrumentiem pieņemšana un nodošana izpildei; ieguldītāju rīkojumu par darījumiem ar finanšu instrumentiem izpilde uz ieguldītāju vai trešo personu rēķina; finanšu instrumentu turēšana; valūtas maiņas pakalpojumi, ja tie saistīti ar ieguldījumu pakalpojumu sniegšanu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Notiks konference Nodokļi 2016

Dienas Bizness, 02.12.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Izdevniecība Dienas bizness sadarbībā ar AS Latvijas Gāze, zvērinātu advokātu biroju ZAB VARUL un BDO LATVIA un labākajiem Latvijas un ārvalstu ekspertiem organizē konferenci uzņēmējiem, vadītājiem, grāmatvežiem un nodokļu speciālistiem par 2016.gada būtiskām pārmaiņām nodokļu likumdošanā.

Konferences mērķis: sniegt plašu, detalizētu un noderīgu informāciju par nodokļu politikas izmaiņām 2016.gadā, to būtību un iespējamo ietekmi, kā arī dalīties praktiskos padomos un ieteikumos, kas jāņem vērā uzņēmējiem, lai veiksmīgāk izmantotu jaunos spēles noteikumus.

Piesakoties un apmeklējot Nodokļi 2016 konferenci, būs iespēja laimēt nodokļu rokasgrāmatas elektronisko abonomentu 1/2 gadam, izloze notiks 3.12.2016.

Konferences dalībnieki:

Kaspars Freimanis, ZAB VARUL vecākais jurists

Sintija Frienberga, BDO LATVIA vecākā nodokļu konsultante

Iveta Buškēvica, Nodokļu kontroles pārvaldes direktore

Edgars Vilnis, BDO LATVIA, nodokļu konsultants

Komentāri

Pievienot komentāru