Nekustamais īpašums

FOTO: Dzīvojamais kvartāls Lofts&Rosegold nosvinējis spāru svētkus

Zane Atlāce - Bistere, 11.02.2019

Jaunākais izdevums

Strēlnieku ielā topošais dzīvojamais kvartāls Lofts&Rosegold nosvinējis spāru svētkus, informē projekta attīstītāja R.Evolution pārstāve Ilga Gabrāne.

Db.lv jau vēstīja, ka kvartāla izveidē plānots investēt 19 miljonus eiro.

«Uz šo brīdi esam pabeiguši projekta jaunās 7 stāvu daudzdzīvokļu ēkas karkasa betonēšanu. Tuvojas noslēgumam ēkas fasādes pārklāšana ar gāzbetona blokiem, kā arī dzīvokļu starpsienu izbūve. Tūlīt uzsāksim ēkas logu un iekšējo inženiertīklu montāžu, kā arī jumta izbūvi. Jau februāra beigās plānojam sākt fasādes nesošo alumīnija sistēmu un stiklojuma uzstādīšanu. Savukārt 4 stāvu vēsturiskajā ēkā jau pabeigta jumta izbūve, ielikti logi un šobrīd notiek priekšdarbi iekšējo inženiertīklu montāžai,» par līdz šim paveikto un turpmāko būvniecības procesu stāsta pilnsabiedrības «LNK INDUSTRIES Partnership» būvdarbu vadītājs Sergejs Komarovs.

Projekta Lofts&Rosegold būvniecības darbi uzsākti 2018.gada janvārī, bet septembrī tika uzsākta apartamentu pārdošana, Šobrīd esot rezervēti 20%. «Tas, ka jau agrīnā būvniecības stadijā notiek pārdošana, mums apliecina izvēlētās stratēģijas pareizību, jo pircējs par mūsu projektu balso ar naudu,» secina nekustamā īpašuma attīstītāju R.Evolution valdes priekšsēdētājs Aleksejs Zagrebeļnijs.

Projekts Lofts&Rosegold sastāv no divām ēkām – jaunās 7 stāvu daudzdzīvokļu ēkas un 4 stāvu arhitektūras pieminekļa. Jaunajā ēkā ir 75 dzīvokļi ar platību no 50,2 m2 līdz 171,4 m2, kuri atrodas 2.-7.stāvā. Ēkas 1.stāvā atradīsies komerciālās platības. Vēsturiskajā ēkā tiek paredzētas vairākas telpu izmantošanas koncepcijas: Loft tipa dzīvokļi vai komerciālās platības. Šobrīd tiek prognozēts, ka projekts tiks nodots ekspluatācijā jau 2020.gada sākumā. Projektu izstrādāja SIA «Arhis arhitekti» slavenā arhitekta Andra Kronberga vadībā.

R.Evolution realizēto projektu vidū ir ēkas «CityZEN», «Šokolāde», «Tal Residence», «LEGEND.», «The Home» un daudzas citas.

LASI VĒL:

Dzīvojamā kvartāla izveidē Strēlnieku ielā investēs 19 miljonus eiro

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Investējot 19 miljonus eiro, Rīgas centrā tapis "Lofts&Rosegold" projekts, kurā izvietoti gan dzīvokļi, gan telpas biznesam, informē projekta attīstītājs "R.Evolution".

Jaunais projekts atrodas Strēlnieku ielā, 3955 kvadrātmetru plašā teritorijā, un tas sastāv no divām ēkām - jaunas septiņu stāvu daudzdzīvokļu ēkas un četrstāvu arhitektūras pieminekļa. Abas ēkas apvieno stikla galerija.

Jaunajā ēkā izvietoti 75 dzīvokļi platībā no 50,2 līdz 171,4 kvadrātmetriem, kuri izvietoti no otrā līdz septītajam stāvam. To griestu augstums ir 2,96 metri, bet septītajā stāvā - 3 metri. Ēkas pirmajā stāvā izveidotas komercplatības, kuras plānots atvēlēt arī restorānam vai kafejnīcai.

Savukārt četru stāvu ēka ir arhitektūras piemineklis, kas iekļauts UNESCO mantojuma reģistrā. Šajā ēkā ir vairākas iekārtojuma koncepcijas. Viena no tām - dalījums četros loft tipa dzīvokļos. To griestu augstums - no 3,11 metriem līdz 6,54 metriem.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nekustamais īpašums

Dzīvojamā kvartāla izveidē Strēlnieku ielā investēs 19 miljonus eiro

Zane Atlāce - Bistere, 25.09.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ar kapsulas ielikšanas ceremoniju, Strēlnieku ielā uzsākta dzīvojamā kvartāla Lofts&Rosegold izveide, kurā plānots investēt 19 miljonus eiro, informē projekta attīstītāja R.Evolution City pārstāve Ilga Gabrāne.

Kvartālu Lofts&Rosegold veidos restaurējams, 4 stāvu arhitektūras piemineklis neorenesanses stilā un jauna, 7 stāvu daudzdzīvokļu ēka.

Projekta ģenerāluzņēmējs ir A/S LNK Industries, ar projekta attīstību nodarbojas kompānija R.Evolution City, kas izsludinājusi arī pārdošanas uzsākšanu.

Jaunajā ēkā no otrā līdz septītajam stāvam būs 75 dzīvokļi ar platību no 50,2 m2 līdz 171,4 m2. Ēkas pirmajā stāvā atradīsies komerciālās platības. Plānots, ka projekts tiks nodots ekspluatācijā jau 2020.gada sākumā. Projektu izstrādāja SIA Arhis arhitekti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Investējot 19 miljonus eiro, Rīgas centrā top Lofts&Rosegold projekts, kurā būs izvietoti skandināvu stila loft dzīvokļi un telpas biznesam, informē uzņēmums R.Evolution city.

Jaunais projekts atrodas Strēlnieku ielā, 3955 kvadrātmetru plašā teritorijā, un tas sastāv no divām ēkām - jaunas septiņu stāvu daudzdzīvokļu ēkas un četrstāvu arhitektūras pieminekļa, kas veidots neorenesanses stilā. Abas ēkas apvieno stikla galerija.

«Veidojot interjeru mēs centāmies izveidot visu pēc skandināvu stila mājas noteikumiem - apgaismojums dzelteni oranžā krāsā, dabīgie materiāli apdarē un mēbelēm, trīs metrus garš kamīns. Tie ir nepieciešamie atribūti skandināvu stila mājas izveidē, un tam visam noslēgumā - stikla jumts,» komentē R.Evolution city pārstāve Agata Musatova.

Jaunajā ēkā būs 75 dzīvokļi platībā no 50,2 līdz 171,4 kvadrātmetriem, kuri izvietoti no otrā līdz septītajam stāvam. To griestu augstums būs 2,96 metri, bet septītajā stāvā - 3 metri. Ēkas pirmajā stāvā tiks izveidotas komercplatības.

Komentāri

Pievienot komentāru