Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ar krāsainu ceļojumu kukaiņu pasaulē izrādē OVO šodien Arēnā Rīga sāksies pasaules slavenākā cirka trupas "Cirque du Soleil" četru dienu uzstāšanās Latvijas galvaspilsētā

"Cirque du Soleil" uz Latviju atbrauca no kaimiņvalsts Lietuvas galvaspilsētas Viļņas, kur šovi bija skatāmi pagājušajā nedēļā. Visa izrāžu aprīkojuma un personāla pārvešanai nepieciešami 23 furgoni, savukārt OVO šova trupā ir 100 cilvēku, no kuriem 52 ir mākslinieki un akrobāti.

Ar 23 furgoniem Rīgā ieradies Cirque du Soleil 

Pasaulē slavenākā cirka trupa “Cirque du Soleil” jau ieradusies Rīgā, kur šonedēļ...

Ar uzstāšanos Latvijas galvaspilsētā cirks beigs savu tūri pa Baltijas valstīm, jo pirms tam jau viesojās Lietuvā un Igaunijā. Taču cirka trupas intensīvā turneja ar to nebeigsies - līdz gada beigām OVO trupa Eiropā apmeklēs arī Nīderlandi, Franciju, Vāciju, Šveici, Slovākiju, Itāliju, Spāniju un Portugāli.

Db.lv bija iespēja paviesoties šova aizkulisēs un palūkoties, kā notiek gatavošanās vērienīgajai izrādei - vairāk skatieties raksta galerijā!

Izrādes tūrē māksliniekiem līdzi brauc arī savs kostīmu mākslinieks ar komandu, kurš rūpējas par vairāk nekā 800 tērpu vienībām. Lai tos pareizi koptu, trupa ceļo ar sešām veļas mazgājamajām mašīnām un diviem žāvētājiem. Izrādes grimu sev veido paši mākslinieki.

Katrā valstī, kur notiek izrādes, uz vietas tiek algoti aptuveni 100 tehniskie darbinieki, kas palīdz uzstādīt šovam nepieciešamo aprīkojumu.

Komentāri

Pievienot komentāru