Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Sakrustojot dažādus stilus un žanrus, amerikāņu koncerns Harley-Davidson laidis klajā jaunu modeli - Harley-Davidson Roadster, informē Harley-Davidson preses konsultante Latvijā Tatjana Voitenko.

«Harley-Davidson Sportster debitēja pirmo reizi 1957.gadā un, laikam ejot, ir pierādījis, ka spēj pastāvīgi mainīties,» stāsta Harley-Davidson dizaina direktors Breds Ričards.

Roadster modelis pievienojas Dark Custom sērijas motocikliem. Minimāliskais motocikla dizains radīts iedvesmojoties no 50.-60. gadu sacensību Sportster un mūsdienu tendencēm motociklu pielāgošanā.

19" priekšējie un 18" aizmugurējie Offset-Split piecu spieķu lietie vieglmetāla diski tika izstrādāti speciāli Roadster modelim. Šie vieglmetāla diski ir ļoti viegli, ņemot vērā to izmēru, kas pozitīvi atsaucas Roadster dinamikā un vadāmībā. «Šie ir sarežģītākie motociklu diski, ko jebkad ir izgatavojusi Harley-Davidson kompānija», stāsta Harley-Davidson industriālais dizainers Bens Makginlejs.

Jaunais Harley-Davidson Roadster modelis būs pieejams 4 krāsās.

Komentāri

Pievienot komentāru
Eksperti

Vēstule redakcijai: Sankcijas un tālredzība

Jūsu labvēlis – Mārcis Bendiks - Bermudiskā trijstūrī starp Ķekavu–Iecavu–Baldoni 2018. gada jūnijā, 08.06.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Godātā redakcija, šai laikā, kad amerikāņi draudzējas ar ziemeļkorejiešiem, bet kašķējas ar sabiedrotajiem, gribu paust savu atbalstu mūsu valdības apbrīnojamajai tālredzībai. Latvija ir pilnīgi gatava draudošajam tirdzniecības karam, vēl vairāk, gūs no tā labumu. Tas nokārtots, pateicoties savlaicīgai OIK maksājumu sistēmas ieviešanai un iejūtīgai maksātnespējas procesu administrēšanai.

Kā zināms, ASV prezidents ir apsolījis uzlikt kārtīgu muitas maksu par importēto tēraudu un alumīniju, bet ES savukārt atbildēšot ar sarakstiņu muitojamai ASV produkcijai, ko tā eksportē uz mūsu pusi. Pasaules ēters gaudu pilns, kas tik nu tagad panesīsies, ak, vai, manu vai.

Lai tik gaudo, paši vainīgi. Mūsu tērauda eksportu uz ASV ne ar kādām muitām aplikt nemaz nevar, jo tēraudu vairs nekausē. Kā tas gadījās, garš stāsts – sākās ar brīnumainu, zibensātru Vienotības finanšu ministra sniegtu daudzdesmit miljonu garantiju Liepājas Metalurgam jaunu iekārtu iegādei, bet turpinājās ar maksātnespējīgā uzņēmuma ieskapēšanu nez kādiem tur investoriem. Tie savukārt savlaicīgi ieviesto OIK maksājumu dēļ arī nobankrotēja. Rezultāti tikai un vienīgi pozitīvi: vietējie LM akcionāri tika pie miljoniem, lēmēji saņēma gandarījumu par paveikto, krāmus iesmērēja antiņiem, un ASV muita vairs nav jāmaksā. Jo nav, par ko. Perfekts scenārijs.

Komentāri

Pievienot komentāru