Ekonomika

FOTO: Ķīnā atklāta izstāde importētājiem China International Import Expo

Db.lv, 05.11.2018

Jaunākais izdevums

Šonedēļ atklāta pirmā China International Import Expo, kas ilgs līdz 10.novembrim.

Ķīnas tirgū pieprasījums aug, un paredzams, ka importēto preču apjoms pieaugs. Prognozes liecina, ka nākamo piecu gadu laikā Ķīna importēs preces un pakalpojumus vairāk nekā 10 triljonu ASV dolāru vērtībā, savukārt nākamo 15 gadu laikā importēto preču un pakalpojumu vērtība varētu sasniegt attiecīgi 30 triljonus un 10 triljonus ASV dolāru.

Izstādē piedalās uzņēmumi no vairāk nekā 100 valstīm un reģioniem. Šī izstāde ir Ķīnas solis pretī atvērtai tirdzniecībai un importam, skaidro izstādes rīkotāji.

Galerijā augstāk iespējams ielūkoties izstādē!

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

FOTO: Ķīnā sākusies izstāde importētājiem China International Import Expo

Žanete Hāka, 05.11.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ķīnā sākusies importētāju izstāde «China International Import Expo», kas ilgs līdz 10.novembrim.

«Ķīnai, kas izstādes laikā uzņems vairāk nekā 3000 kompāniju un vairāku valstu līderus, tas ir instruments, kā veicināt starptautiskās attiecības, un tas ir vairāk nekā tikai paziņojums, ka valsts ir atvērta biznesam,» komentējis Ņujorkas Universitātes profesors Šanhajā Rodrigo Zeidans.

Jāatgādina, ka pēdējā laikā Ķīnas starptautiskās tirdzniecības attiecības ir cietušas no ilgstošā tirdzniecības kara ar ASV. Šā gada septembrī Ķīnas importa apjomi saruka par 8,5%, kas ir devītais kritums pēdējo desmit mēnešu laikā, savukārt eksporta apjomi gada laikā sarukuši par 3,2%.

Ieskats izstādē - galerijā augstāk!

Komentāri

Pievienot komentāru