Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ogrē, Zilo kalnu dabas parkā, ir tapis jauns piedzīvojumu parks Milžu taka – no virvju un koka konstrukcijām veidota trase kokos, informē Ogres novada dome.

Piedzīvojumu parku Milžu taka veido trīs loki, kuru kopgarums ir gandrīz 600 metri. Pirmais - mazais - loks sastāv no 19 atrakcijām, kuru konstrukcijas ir pietiekami stabilas un to pārvarēšana neprasa lielu fizisko piepūli un koordināciju. Augstums trases sākuma posmā ir nepilnus divus metrus virs zemes. Otrais loks ir sadalīts divos mazākos lokos attiecīgi ar vidējas grūtības pakāpes atrakcijām. Kopumā to veido 20 atrakcijas, izvietotas uz kalna stāvās nogāzes augstumā no 6 līdz 11 metriem virs zemes. Trešo jeb lielo loku var raksturot kā grūtu, un tas sastāv no 26 atrakcijām, kuras arī dalās divos mazākos lokos, no kuriem pirmais ir vieglāks par otro. Otrajā lokā ir divi nobraucieni - pirmais 30 metrus un otrais 70 metrus garš. Ejot vidējo un lielo loku, dalībniekiem ir iespēja izvēlēties - veikt vienu vai abus loka apļus, atkarībā no apmeklētāja noskaņojuma un fiziskajām spējām.

Parks ir aprīkots ar Šveicē ražoto Saferoller drošības sistēmu, kuras galvenā vērtība ir tāda, ka dalībniekam nav iespējas pašam atvienoties no drošības troses, to var izdarīt tikai pabeidzot trasi vai ar instruktora palīdzību.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

#Kopumā 2018. gada sezonas investīcijas ir plānotas robežās no EUR 500 000 - EUR 900 000

Pirmo sezonu izklaides parks «Avārijas brigāde» (ABpark) noslēdzis ar vairāk nekā 86 000 apmeklētāju, ko parka idejas autors Mārtiņš Brezauckis vērtē kā ļoti labu rezultātu. Viņš biznesa portālam db.lv atklāj, ka nākamajā sezonā nedaudz sadārdzināsies parka ieejas biļetes.

Mārtiņš Brezauckis atbild uz biznesa portāla db.lv jautājumiem:

Kā Tu vērtē aizvadīto, pirmo sezonu? Kad tā noslēdzās?

Īsā atbilde ir – labi!

Protams, šī bija tāda kā mācību sezona visiem - gan pašam, gan kolēģiem, darbiniekiem, apmeklētājiem. Pozitīvā ir daudz vairāk nekā negatīvā, jo nepārtraukti sekojām atsauksmēm, novērsām nepilnības, uzlabojām visu, kas ir uzlabojams. Esam paši ieviesuši dažādas jaunas pieejas organizatoriskiem procesiem, lai apmeklētāju pieredze būtu maksimāli pozitīva. To noteikti vislabāk spēja novērtēt tie, kas parku apmeklēja atkārtoti, un tādu nebija mazums, katru reizi tas bija arvien jaunā kvalitātē.

Komentāri

Pievienot komentāru