Atpūta

FOTO: Piedāvā vakariņot koku galotnēs

Laura Mazbērziņa, 27.06.2018

Jaunākais izdevums

Tevi varētu interesēt

Dalies ar šo rakstu

Tūrisma uzņēmums The Latvian Element piedāvā ekstravagantas vakariņas koku galotnēs, 10 metru augstumā. Ēdienus sešās kārtās gatavos šefpavārs Endijs Vīnerts.

«The Latvian Element» ir tūrisma uzņēmums, kas vada sajūtu pasākumus dabā, stāstot teikas un pasakas, izmantojot dabas dotos elementus - garšas, smaržas, pieskārienus, lielākus un mazākus izaicinājumus.

Pasākuma «Vakariņas koku galotnēs» autores ir trīs labākās draudzenes - Laura Ansone («The Latvian Element»), Santa Grīva («TreeHouse place») un Rota Guļevska («Piedzīvojuma Gars»). Visas draudzenes pēdējos gados ir daudz dzīvojušas pa koku galotnēm, gan mācoties alpīnisma pamatus, gan veidojot komandas saliedējošus pasākumus, gan organizējot dzīvi koku platformās kopā ar sadarbības partneriem dažādās Latvijas vietās. Šogad «TreeHouse place» būvētās platformas varēs redzēt un tajās uzrāpties arī sarunu festivālā «Lampa».

Ideja par pasākumu «Vakariņas koku galotnēs» radās maijā, tālāk jau bija jādomā par to, kurš būs pasākuma pavārs, taču ilgi neesot bijis jāmeklē, jo meitenes ar Endiju uzreiz bijuši uz «viena viļņa». Pasākuma autores kopš maija aktīvi domā kā sagatavot pasākumu, vēl aizvien papildinot scenāriju, plānojot ēdienkarti u.c.

Vakariņas notiks uz platformas starp kokiem un pasākumā vieta būs tikai 12 personām. Pasākuma norises vieta ir «Piedzīvojuma Gars» lauku bāze Ķegumā, aptuveni 65 kilometrus no Rīgas centra. Cena par vakariņām ir 70 eiro no personas.

«Vakariņas koku galotnēs» tiek īstenots par uzņēmuma līdzekļiem un ieguldīto plānots atpelnīt jau pēc pāris pasākumiem.

Pašlaik ir izziņoti četri vakariņu norises datumi - 7.,8. jūlijs un 3.,4. augusts.

Tev varētu interesēt arī:

FOTO: Uz plosta Kāla ezerā piedāvā īpašas vakariņas

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Madonas pusē tiks atvērts ziemas pop-up restorāns «Tas nav tas, ko tu domā», biznesa portālam db.lv pastāstīja organizatori.

«Tas nav tas, ko tu domā» piedāvās maltīti meža vidū, esot harmonijā ar dabu. Organizatoru piedāvājumā būs «spirgtais ziemas gaiss, sniegotas koku galotnes, gaismu spēles un sildošas uguns liesmas krāsniņā». Mežā rosīsies Latvijā populāri šefpavāri, kuri turpat uz vietas gatavos.

Kā atklāj pasākuma organizatori, radošā apvienība #VIEDI, no aukstuma nebūšot jābaidās, jo pop-up restorāns atradīsies apsildāmā kupolveida teltī. Telts ir caurspīdīga, kas ļaus vērot apkārt esošo ziemas ainavu.

Pirmais pasākums plānots 5.janvārī, un tajā piedalīsies šefpavārs Dzintars Kristovskis, kas ikdienā darbojas «Annas Design Hotel & Spa» virtuvē.

Pop-up restorāna nosaukums - «Tas nav tas, ko tu domā», liecinot, ka pasākuma tematikā būs jaušama neliela mistērija un noslēpumi.

Komentāri

Pievienot komentāru