Investējot 30 tūkstošus eiro, restorāns KOYA izveidojis jaunu interjeru.
Kā biznesa portālam Db.lv pastāstīja restorāna īpašnieks Māris Kreilis, jaunais restorāna koncepts veidots tā, lai tas būtu brīvāks, pieejamāks un nav vairs tik «restorānīgs». Līdz ar jaunā interjera izveidi prezentēta arī jaunā vasaras sezonas ēdienkarte.
Jau iepriekš intervijā Db.lv M.Kreilis stāstīja, ka šogad restorānā plānotas arī izmaiņas interjerā, lai apmeklētāji tur varētu brīvi justies ne tikai svētku apģērbā, bet arī ikdienas. «Lai restorāns nebūtu tikai īpašiem dzīves gadījumiem, piemēram, kāzām, dzimšanas dienām, bet arī ikdienā cilvēki varētu brīvi atnākt un ne vienmēr ievērot šo formālo dress code, ko daudzviet restorānos pieprasa,» komentēja M.Kreilis. Tomēr restorāna koncepts tiks saglabāts esošais.
Jaunais interjers tapis sadarbībā ar KIRSON DESIGN GROUP.