Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīt, 30.oktobrī Tokijā startēs 44.starptautiskais auto šovs Tokyo Motor Show 2015. Vakar un šodien jaunākie sasniegumi auto pasaulē tiek prezentēti preses pārstāvjiem, bet no rītdienas līdz pat 8.novembrim izstāde būs atvērta ikvienam interesentam.

Šī gada izstādes moto ir Tava sirds skries. Iespaidīgajā auto tehnoloģiju izstādē būs apskatāmas gan pasažieru automašīnas, gan kravas auto, motocikli, auto virsbūves, detaļas, dažādas iekārtas un instrumenti u.c.

Izstādē pārstāvēti 160 dalībnieki no 11 valstīm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

"Lexus" iepazīstinājis ar savu pirmo elektroauto – "UX 300e" –, kas enerģiju uzglabā tikai akumulatoros (BEV) un ko raksturo UX uzbūve un funkcionalitāte.

2019. gada Tokijas autoizstādē "Lexus" atklāja savu globālo elektrifikācijas stratēģiju, kuras nosaukums ir “Lexus Electrified”.

"Lexus Baltic" vadītājs Raigo Kaseorgs stāsta: ""UX 300e" ir pirmais ražošanas modelis, kam pamatā ir "Lexus Electrified" stratēģija. "Lexus" inženieri gan saglabājuši neskartu UX krosovera atšķirīgo dizainu un raksturlielumus."

"Lexus" inženieri spējuši likt lietā jauno elektrisko piedziņu, lai uzlabotu automobiļa sniegumu uz ceļa. Tajā pašā laikā "UX 300e" ir viens no klusākajiem saloniem savā klasē. "UX 300e" dinamisko veiktspēju gūst, pateicoties zemajam smaguma centram, kas izriet no motora un akumulatora novietojuma zem automobiļa virsbūves. "UX 300e" braukšanas režīma izvēles funkcija sniedz iespēju vienmērīgi palielināt un samazināt ātrumu atbilstoši situācijai.

Komentāri

Pievienot komentāru