Auto

FOTO: Tokijas auto šovā ļauj ielūkoties nozares nākotnē

Žanete Hāka, 30.10.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No 24.oktobra līdz 4.novembrim Tokijā notiek ikgadējā auto izstāde.

Šogad izstāde notiek jau 46.reizi un šā gada devīze ir “Atvērtā nākotne”, ražotājiem demonstrējot nākotnes auto konceptus un citas tehnoloģijas.

Auto izstādē šajā gadā piedalās 192 kompānijas no astoņām valstīm, pārstāvot dažādas nozares.

Ieskats auto izstādē - galerijā augstāk!

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

"Lexus" iepazīstinājis ar savu pirmo elektroauto – "UX 300e" –, kas enerģiju uzglabā tikai akumulatoros (BEV) un ko raksturo UX uzbūve un funkcionalitāte.

2019. gada Tokijas autoizstādē "Lexus" atklāja savu globālo elektrifikācijas stratēģiju, kuras nosaukums ir “Lexus Electrified”.

"Lexus Baltic" vadītājs Raigo Kaseorgs stāsta: ""UX 300e" ir pirmais ražošanas modelis, kam pamatā ir "Lexus Electrified" stratēģija. "Lexus" inženieri gan saglabājuši neskartu UX krosovera atšķirīgo dizainu un raksturlielumus."

"Lexus" inženieri spējuši likt lietā jauno elektrisko piedziņu, lai uzlabotu automobiļa sniegumu uz ceļa. Tajā pašā laikā "UX 300e" ir viens no klusākajiem saloniem savā klasē. "UX 300e" dinamisko veiktspēju gūst, pateicoties zemajam smaguma centram, kas izriet no motora un akumulatora novietojuma zem automobiļa virsbūves. "UX 300e" braukšanas režīma izvēles funkcija sniedz iespēju vienmērīgi palielināt un samazināt ātrumu atbilstoši situācijai.

Komentāri

Pievienot komentāru