Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pēdējo nedēļu laikā p/a Ogres namsaimnieks ceļu un pilsētvides nodaļas darbinieki aktīvi strādā, lai līdz Ogres pilsētas svētkiem sakārtotu dzīvojamo māju pagalmus un caurstaigājamās taciņas, vēsta reģionālais portāls daugavasbalss.lv.

Darbi jau ir pabeigti Zilokalnu prospektā 16, 16a, kā arī Mālkalnes prospektā 11. Veiksmīgi noslēgušies arī Kalna laukuma asfaltēšanas darbi, kas sniegs iespēju pilsētas svētku apmeklētajiem novietot savas automašīnas pašā pilsētas centrā.

Remontdarbi notiek arī citās Ogres ielās un iekšpagalmos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

VAS «Valsts nekustamie īpašumi» (VNĪ) izsludinājuši pieteikšanos izsolei uz vēsturiskā Tetera nama Brīvības ielā 61 nomas tiesībām uz 30 gadiem, aicinot tirgus dalībniekus novērtēt ēkas attīstības potenciālu, informē VNĪ valdes priekšsēdētājs Andris Vārna.

«Nomas nosacījumi ir samērīgi un ticam, ka atradīsies tirgus dalībnieks, kas novērtēs šīs ēkas attīstības iespējas. Nelielu daļu -nepilnus septiņus simtus kvadrātmetru ēkas platības ekspozīcijai par čekas vēsturi Latvijā ēkas pagraba stāvā un pirmajā stāvā izmanto muzejs. Cienām vēstures liecības, taču vienlaikus raugāmies nākotnē: vēsturiskā 7 stāvu neoklasicisma nama lielākajā – teju 8 tūkstoši kvadrātmetru plašajā daļā ir telpas, kuru sākotnējā dzīve bija saistīta ar sabiedrībai nozīmīgām jomām - izglītību, tirdzniecību, grāmatniecību, mūziku un citām. Vēlamies atdot ēkai tās pelnīto sākotnējo spozmi un iedvest jaunu elpu, tāpēc meklējam valstij izdevīgākos īpašuma attīstības scenārijus,» atklāj VNĪ valdes priekšsēdētājs Andris Vārna.

Komentāri

Pievienot komentāru