Ražošana

Glāzeri BT saņem 300 tūkstošus eiro investīcijām un apgrozāmajiem līdzekļiem

Žanete Hāka, 30.09.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Hipotēku banka piešķīrusi valsts atbalsta programmas finansējumu 300 tūkstošu eiro apmērā investīcijām un apgrozāmajiem līdzekļiem stikla izstrādājumu ražošanas un apstrādes uzņēmumam Glāzeri BT, tā darbības paplašināšanai, informē bankas pārstāvji.

Resursi tiks izmantoti jaunu ražošanas iekārtu un izejvielu iegādei, uzņēmumam uzsākot stikla digitālās apdukas pakalpojumu. Aizdevums uzņēmumam Glāzeri BT piešķirts Hipotēku bankas īstenotās MVU izaugsmes aizdevumu programmas ietvaros.

Hipotēku bankas valdes priekšsēdētāja vietnieks Jēkabs Krieviņš norāda, ka Glāzeri BT ir Latvijas uzņēmums ar strauju un pārdomātu izaugsmi un Hipotēku bankai ar uzņēmumu ir jau ilgstoša sadarbība.

Glāzeri BT līdzīpašnieks, valdes loceklis Ziedonis Buivids uzsver, ka valsts atbalsta finansējums palīdzēs paplašināt produkcijas klāstu, palielināt ražošanas jaudu, nodrošināt izstrādājumu labāku kvalitāti, tādējādi palielinot pārdotās produkcijas apjomu un, protams, nostiprināt uzņēmuma konkurētspēju, tajā skaitā eksporta tirgū.

Kompānija Glāzeri BT dibināta 1998. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar stikla konstrukciju projektēšanu un izgatavošanu, stikla apstrādi, krāsošanu, laminēšanu, kā arī tirdzniecību.

Komentāri

Pievienot komentāru