Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Bijušais zāļu ražotāja Grindeks vadītājs Valdis Jākobsons atjauno Blankenfeldes muižu Jelgavas novadā.

Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā ievietotais uzaicinājums iesniegt piedāvājumu liecina, ka Blankenfeldes muižas palīgēkas iecerēts rekonstruēt par viesnīcas ēku. Pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz 9. februārim.

V. Jākobsons skaidroja, ka darbi nevedas tik raiti, kā gribētos. Jo atjaunot muižu nav tas pats, kas būvēt no jauna, viņš sacīja. Pagaidām arī nav skaidrs, kad darbi tiks pabeigti. Viņš arī piebilda, ka šis projekts viņam šobrīd vairāk ir kā sirdsdarbs.

IUB informācija liecina, ka jau pērn jūlijā konkursā par būvdarbu veikšanu Blankenfeldes muižā kā piegādātājs tika izraudzīta personu grupa: SIA Citi un SIA BC invest. Kopējā līgumcena ir teju divi miljoni Ls. Savukārt 2009. gada pavasarī līdzīgā iepirkumā bija pieteikušies 9 pretendenti, bet tas beidzās bez rezultāta.

Jāatgādina, ka V. Jākobsons amatu Grindekā atstāja 2006. gada beigās, ko viņš skaidroja ar vēlmi atteikties no operatīvo ikdienas darbu veikšanas un pievērsties pētniecības un jaunu produktu attīstības jomai. Uzņēmumā viņš nostrādājis vairāk nekā 20 gadus un pēc amata atstāšanas turpināja pildīt padomnieka amatu.

Komentāri

Pievienot komentāru