Citas ziņas

Inovatīvie uzņēmēji vēl var pieteikties Vācijas Tautsaimniecības balvai Latvijā

Anda Asere, 14.02.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Vēl līdz pirmdienai, 17. februārim, var pieteikties Vācijas Tautsaimniecības balvai Latvijā, ko 16. reizi organizē Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kamera.

Kameras mērķis šogad ir novērtēt un atbalstīt veiksmīgus uzņēmumus, kuru inovācijas devušas ieguldījumu dažādās tautsaimniecības nozarēs. Tiks atzīti izcili sasniegumi inovatīvu produktu, procesu, pakalpojumu, komunikāciju koncepciju attīstībā un izveidē, kas neapšaubāmi ir veicinājuši uzņēmuma panākumus. Šī iemesla dēļ šogad konkursa galvenais kritērijs ir «InoVācija».

Šī gada Vācijas Tautsaimniecības balvas mērķauditorija ir Latvijas uzņēmumi, kuri pēdējo trīs gadu laikā ir attīstījuši, daļēji ieviesuši vai realizējuši inovācijas savā uzņēmumā. Kandidātus raksturo inovatīvi produkti, pakalpojumi un procesi, kā arī īpašas personāla, mārketinga vai komunikācijas koncepcijas. Šī konkursa ietvaros ar apzīmējumu inovatīvs uzņēmums saprot uzņēmumu, kas ir veiksmīgi ieviesis inovācijas savā produkcijā vai procesos, ir ar inovatīviem personāla un komunikācijas konceptiem, saviem darbiniekiem dod iespēju domāt radoši un inovatīvi, saviem darbiniekiem dod iespēju inovatīvi un tālredzīgi izglītoties, kam ir svarīga ilgtspējīga vides saglabāšana, energoefektīva uzņēmējdarbība, aktīva līdzdalība sabiedrības veidošanā vai pielieto inovatīvas un starptautiskas mārketinga stratēģijas.

Konkursa galvenā balva ir 5000 eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Vācijas Tautsaimniecības balvu Latvijā šogad saņem SIA Cemex, savukārt īpašo balvu ieguvusi a/s HansaMatrix

Vācijas Tautsaimniecības balva Latvijā tiek pasniegta jau 18. reizi. Šī gada devīze ir «Veiksmes pamats – darbinieks». Šī gada balvas devīzi Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kamera Igaunijā, Latvijā, Lietuvā (AHK) ir izvēlējusies ar mērķi novērtēt un atbalstīt veiksmīgus uzņēmumus Latvijā, kuri panākumus guvuši, mērķtiecīgi veicinot darbinieku izaugsmi, īpaši, ja izaugsme notikusi starptautiskā līmenī. Par priekšrocību tika uzskatīti uzņēmumi, kuri koncentrējas Vācijas virzienā vai jau sadarbojas ar vācu partneriem.

Konkursa finālā iekļuva SIA Cemex, SIA DHL Latvia, SIA Dores fabrika, SIA Mailigen un SIA Valmiermižas alus. Tradicionālās Vācijas Tautsaimniecības balvas Latvijā šī gada laureāts ir SIA Cemex.

Komentāri

Pievienot komentāru