Tehnoloģijas

Intrum Justitia Software Development Centre apgrozījums audzis par trešdaļu

Žanete Hāka, 01.04.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pagājušajā gadā par teju 32% palielinājās Intrum Justitia Software Development Centre neto apgrozījums, sasniedzot 5,617 miljonus eiro, liecina Lursoft dati.

Līdz ar apgrozījuma kāpumu, pērn palielinājusies arī datorprogrammētāja peļņa. Salīdzinot ar 2013. gadu, kad uzņēmums nopelnīja nedaudz vairāk kā 20 tūkstošus eiro, pērn tā peļņa kāpa 3,58 reizes, sasniedzot jau 74,521 tūkstoti eiro.

Intrum Justitia grupas ietvaros sniedz datorprogrammēšanas pakalpojumus, radot jaunas programmatūras, uzturot esošās, kā arī sniedz atbalstu grupas lietotājiem programmatūras lietošanā.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka pagājušajā gadā uzņēmums pieņēmis 35 jaunus darbiniekus, kopējais darbinieku skaits pērn sasniedza jau 115. 2013. gadā uzņēmums iesaistījās LIAA projektā par jaunu darba vietu radīšanu.

Turpmākajā nākotnē uzņēmums plāno augšupejošu attīstību, pieņemot jaunus darbiniekus un paplašinot sadarbības partnerus Intrum Justitia grupas ietvaros.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šī gada deviņos mēnešos «New Hanza Capital» strādāja ar peļņu 173,5 tūkstošu eiro apmērā, kas ir par 512% vairāk, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, liecina kompānijas paziņojums biržā «Nasdaq Riga».

Kompānijā to skaidro ar uzņēmuma pārvaldīto īpašumu nomas ieņēmumu pieaugumu un ieguldījuma īpašumu portfeļa palielināšanos.

Nerevidētie finanšu rezultāti liecina, ka uzņēmuma ieņēmumi 2017. gada deviņos mēnešos bija veidoja 893,7 tūkstošus eiro, kas ir par 290% vairāk nekā gadu iepriekš. EBITDA (ieņēmumi pirms procentu, uzņēmumu ienākuma nodokļa, nolietojuma un amortizācijas un pamatlīdzekļu vērtības samazinājuma) 2017. gada 30. septembrī bija 332,2 tūkstoši eiro un FFO (peļņa pēc nodokļiem + nolietojums + amortizācija - peļņa no īpašumu pārdošanas + atliktais nodoklis) 2017. gada deviņos mēnešos sasniedza EUR 169,2 tūkstošus eiro.

Kā vienu no svarīgākajiem trešā ceturkšņa notikumiem kompānija min faktu, ka sadarbībā ar vienu no vadošajiem Vācijas alternatīvo ieguldījumu fondu administrācijas pakalpojumu sniedzējiem «IntReal», 2017. gada septembrī Vācijā tika nodibināts nekustamā īpašuma alternatīvo ieguldījumu fonds «New Hanza Capital Fund 2017». Fonda darbība būs saistīta ar komerciālā nekustamā īpašuma iegādi Vācijā — naudas plūsmu veidojošām biroju ēkām un fonds piesaistīja sākotnējo kapitālu 60 miljonu eiro apmērā.

Komentāri

Pievienot komentāru