Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Fitnesa klubu tīkls Baltijā My Fitness pirmdien atvēris savu pirmo fitnesa klubu Lietuvā, ieguldot tajā 1,3 miljonus eiro.

«Pagājušajā gadā Igaunijas un Latvijas fitnesa klubu apmeklējumu skaits bija vairāk nekā trīs miljoni,» stāsta My Fitness valdes priekšsēdētājs Erkki Torns (Erkki Torn), piebilstot, ka klubam šobrīd ir vairāk nekā 55 000 biedru Igaunijā un Latvijā un paredzēts, ka šis skaits nākamajos gados strauji pieaugs. «Mums ir svarīgi katrā apmeklējuma reizē nodrošināt mūsu kluba biedrus ar nemainīgi augstu treniņu kvalitāti un aprīkojumu, kā arī ar elastīgiem līguma nosacījumiem,» uzsver E.Torns.

Vairāk nekā 1,3 miljoni eiro tika ieguldīti 140 kvadrātmetru lielajā klubā, kas tika atvērts vienā no Lietuvas galvaspilsētas Viļņas aktīvākajām ielām. Saskaņā ar Erkki Torna teikto, ienākot jaunā tirgū, atrašanās vietai ir ļoti nozīmīga loma. «Pieprasījums un interese par veselīgu dzīvesveidu un trenēšanos acīmredzami pieaug gan pie mums, gan citviet. Arī atrašanās vieta un cilvēku pieredze kļūst arvien svarīgāka,» paskaidro E.Torns, apsolot, ka nākamajos gados Lietuvā tiks atvērti vēl vairāki fitnesa klubi ar My Fitness modernākajām tehnoloģijām.

Lietuvā jaunatvērtais klubs, tāpat kā klubi Igaunijā un Latvijā, ir aprīkots ar smalkākajām un labākajām Technogym iekārtām. Turklāt tiek piedāvāta iespēja trenēties pēc My Fitness treneru īpaši izstrādātām programmām, kā arī piedalīties grupu treniņos. Plānos ir arī uzsākt vairākus lielus sporta pasākumus ar tādu pašu nosaukumu.

2008. gadā My Fitness atvēra savu pirmo klubu Igaunijā. Šobrīd Igaunijā ir 19 fitnesa klubi un 11 klubi Latvijā, turklāt daudzos no tiem ir arī peldbaseini un spa zonas. Kopumā klubos tiek nodarbināti vairāk nekā 750 darbinieku un klubiem ir vairāk nekā 55 000 biedru, kuri apmeklē dažādas treniņu sesijas, trenažieru zāli un treniņus pie personīgajiem treneriem vairāk nekā trīs miljonus reižu gadā. AS My Fitness 2017. gada konsolidētais apgrozījums bija 18 miljoni eiro, un apgrozījuma prognoze 2018. gadam ir 24 miljoni eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru