Finanses

Investori atgūst nozagto uzņēmumu

Māris Ķirsons, 30.08.2013

SIA Baltic Finanz-Invest līdzīpašnieks un valdes loceklis Riko Šlēgels.

Foto: Vitālijs Stīpnieks, Dienas Bizness

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmumu reģistrs atceļ iepriekšējo lēmumu, investori Riko Šlēgels un Ulbrihs Eduards Ekarts atgūst SIA Baltic Finanz-Invest.

«Uzņēmumu reģistrs operatīvi ir izskatījis iesniegtos dokumentus, arī valsts atzīta tiesu eksperta slēdzienu par to, ka paraksti uz pieteikuma ir viltoti, un šodien ir pieņemts lēmums atcelt š.g. 22.augustā Komercreģistrā veiktās izmaiņas,» situāciju skaidro Uzņēmumu reģistra pārstāve Sandra Notruma. Arī SIA Lursoft datu bāzē bija redzamas izmaiņas, jo SIA EF Invest bija atguvis savu agrāko nosaukumu SIA Baltic Finanz-Invest, kā arī īpašniekus Riko Šlēgelu (Rico Schlegel) un Ulbrihus Eduardu Ekartu (Ulbrich Eduard Eckart), turklāt Riko Šlēgels atkal ir valdes loceklis.

«Taisnīgums ir atjaunots, datu bāzēs ir izdarīti labojumi,» priecīgs par operatīvo rīcību ir Riko Šlēgels. Viņš atzīst, ka notikumi ir attīstījušies ļoti strauji.

DB jau vakar rakstīja, ka R. Šlēgelam sākotnēji neticams šķitis viena sadarbības partnera jautājums par to, kāpēc SIA Baltic Finanz-Invest mainījies nosaukums uz SIA EF Invest, ir arī cita valde un īpašnieks. Pārbaudot šīs ziņas, uzņēmējs nosūtījis Valsts policijai lūgumu ierosināt kriminālprocesu saistībā ar krāpšanu un parakstu viltošanu, savukārt uzņēmuma sadarbības partneriem, kā arī nodokļu administrācijai, kredītiestādēm, kurās ir uzņēmuma konti, nosūtīta informācija par situāciju un lūgums neveikt nekādus darījumus ar SIA Baltic Finanz-Invest, kas bija pārdēvēta par SIA EF Invest.

Komentāri

Pievienot komentāru