Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Neilgi pēc tam, kad atrisinātas problēmas saistībā ar Apple ražoto viedtālruņu iPhone vāciņiem, kas traucējuši signāla saņemšanai, atklājusies jauna neraža – citu uzņēmumu ražotie un Apple apstiprinātie iPhone 4 vāciņi rada nopietnas kosmētiska rakstura problēmas ierīces stikla apvalkam, raksta CNN.

Kā liecina interneta vietnē Gdgt publicētais ziņojums, tad iPhone 4 vāciņi, kas iegādājami atsevišķi un nosedz telefona aizmuguri un atsevišķos gadījumos arī priekšpusi ar mērķi paglābt ierīci no skrambām, kā arī piešķirt tam individuālu izskatu, ir pārāk vaļīgi, tāpēc pastāv iespēja, ka, telefonam atrodoties, piemēram, bikšu kabatā, starp vāciņu un telefonu var iekļūt netīrumi, kas saskrāpē ierīci vai pat rada plaisas tajā.

CNN vēsta, ka Apple darbinieki jau testē citu uzņēmumu ražotos vāciņus, kuru saderību ar iPhone 4 apstiprinājusi arī kompānija Apple, lai apzinātu ierīci bojājošos aksesuārus un novērstu tālāku šādu ar Apple saistītu aksesuāru nonākšanu tirdzniecībā.

Šīs problēmas Apple patlaban ir īpaši traumējošas, jo pirmdien, 11. oktobrī, ar vairākiem viedtālruņu modeļiem kompānija Microsoft paredzējusi laist klajā savu jaunāko mobilo telefonu operētājsistēmu Windows Mobile 7.

Komentāri

Pievienot komentāru