Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No septembra vidus Rīgā ir atvērta pirmā automatizētā diennakts picērija, informē The Pizza Mood” idejas autors un realizētājs Andris Pētersons.

“Pirmajā automatizētajā picērijā apvienojam visas modernā rīdzinieka vēlmes, proti, iespēju baudīt restorāna cienīgu, uz vietas gatavotu, augstas kvalitātes picu, vienlaikus netērējot daudz laika ēdiena pasūtīšanas un piegādes procesam. Mēs izmantojam viedo tehnoloģiju sniegtās iespējas, tai skaitā patentētu picas pagatavošanas krāsni. Apmaksas brīdī picērijas automāts ievieto izvēlēto picu krāsnī. Kad tā ir gatava, pica tiek ievietota kartona kastē un izsniegta klientam. Viss process kopā aizņem trīs minūtes,” stāsta A. Pētersons.

Viņš uzsver, ka picu sagataves netiek saldētas, bet uzreiz piegādātas picērijai, kur tās glabājas īpašās aukstuma kamerās.

“Es pats esmu gardēdis, tāpēc vienmēr esmu meklējis tādas vietas, kur var paēst ļoti garšīgi, taču mūsdienu steidzīgajā ritmā ne vienmēr ir iespēja apmeklēt restorānu un veltīt maltītei stundu laika. Turklāt, ja cilvēks grib šādi ēst katru dienu, mēneša beigās iztērētā naudas summa ir diezgan liela. Sapratu, ka Rīgā trūkst vietu, kur var paēst ātri, bet tajā pašā laikā ļoti garšīgi un par pieņemamu cenu. Tā kā pica ir viens no maniem mīļākajiem gardumiem, radās ideja par “The Pizza Mood” automatizēto picēriju tīkla izveidi, kura kopā ar vēl diviem kolēģiem tika veiksmīgi realizēta,” teic A. Pētersons.

Pirmā šāda veida picērija atrodas pie tirdzniecības centra “Minska” Purvciema mikrorajonā, bet jau drīzumā plānots tādu pašu atvērt arī Jaunajā Teikā un citviet Rīgā.

Komentāri

Pievienot komentāru