Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lai apzinātu Latvijas autoceļu bīstamākās vietas, BTA ir izveidojusi interaktīvu portālu bedrukarte.lv, kur ikvienam ir iespēja atzīmēt uz Latvijas autoceļiem bīstamākās vietas, kur izveidojušās bedres vai ir atvērtas kanalizācijas lūkas, kas var apdraudēt autobraucējus un būt par iemeslu ceļu satiksmes negadījumam, informē apdrošinātājs.

Kartē iespējams ne vien atzīmēt konkrēto vietu, bet arī pievienot attiecīgās bedres aprakstu un fotoattēlu. Tāpat kartē paredzēts veikt atzīmes, ja konkrētā bedre tiek saremontēta vai savestas kārtībā kanalizācijas lūkas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīgas domes Satiksmes departaments kartē vienkopus apkopojis tās ielas, kur autovadītājiem jāpievērš īpaša uzmanība satiksmes drošībai.

Kartē iekļautas tādas ielas, kur pie straujas gaisa maiņas veidojas bedres asfaltbetona segumā. Tāpat ir atzīmētas brauktuves un tilti, kur apledojums veidojas straujāk un apledo arī pie aukstākām gaisa temperatūrām.

Ar karti un ielām, kur jāpievērš lielāka uzmanība autovadītājiem satiksmes drošībai, var iepazīties Satiksmes departamenta mājas lapā.

Tomēr departaments arī aicina iedzīvotājus informēt Satiksmes vadības centru par vietām, kur radušās bedres, norādot konkrētu vietu un adresi. Informāciju speciālisti par norādītajām bedrēm apkopos, pārbaudīs un atbilstoši to atrašanās vietas nozīmīgumam un bīstamībai veiks remontdarbus, informē deprtaments.

Komentāri

Pievienot komentāru