Tirdzniecība un pakalpojumi

K Senukai: Darbiniekiem ik mēnesi ir iespēja nopelnīt līdz pat 35% algas pielikumu

Zane Atlāce - Bistere, 02.08.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Viens no vadošajiem būvniecības, remonta un sadzīves preču tīkla uzņēmumiem «Kesko Senukai Latvia» sasniedzis uzņēmuma vēsturē lielāko apgrozījuma pieaugumu - pērn uzņēmums strādājis ar 90,6 miljonu lielu apgrozījumu, kas ir par 64% vairāk nekā gadu iepriekš.

«Šis ir uzņēmuma labākais darbības gads Latvijā. Ļoti sekmīgie darbības rezultāti skaidrojami ar preču sortimenta paplašināšanu, pircējiem svarīgu pakalpojumu attīstīšanu un darbinieku motivācijas sistēmas ieviešanu. Pie mums pircējs saņem ne tikai preci, bet arī risinājumu savai konkrētā brīža vajadzībai. To pircēji novērtē un atgriežas veikalā. Vēl viens nozīmīgs faktors, kas sekmējis izaugsmi, ir motivēti darbinieki. Algas «K Senukai» ir augstākas nekā vidēji nozarē, turklāt dodam iespēju darbiniekiem nopelnīt līdz pat 35% lielu algas pielikumu katru mēnesi,» saka «Kesko Senukai Latvia» ģenerāldirektora vietnieks Marius Šukauskas.

Uzņēmuma peļņa 2018. gadā sasniedza 1,47 miljonus eiro, liecina uzņēmuma gada pārskats.

«No brīža, kad 2017. gadā pārņēmām «K Rauta» tirdzniecības tīklu, esam to padarījuši par veiksmīgu biznesu Latvijā, nodrošinot 658 darba vietas un nodokļos 2018. gadā samaksājot 12 miljonus eiro. Vēl vairāk – «Kesko Senukai Latvia» mērķis ir tuvāko gadu laikā kļūt par līderi tā sauktajā do it yourself jeb dari pats veikalu segmentā Latvijā, un ievērojamie biznesa rezultāti tuvina uzņēmumu šī mērķa sasniegšanai», skaidro Marius Šukauskas.

Komentāri

Pievienot komentāru