Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Turpinot e-komercijas attīstību un, lai nodrošinātu klientiem plašākas maksājumu iespējas, Kesko Senukai grupas interneta veikalos Baltijā tagad ir pieejams bankas Citadele izstrādātais aizdevumu platformas risinājums Klix Pay Later jeb pirkumu iegāde pēc principa “pērc tagad, maksā vēlāk”.

Ar Klix Pay Later pircēji var izvēlēties, kādā veidā apmaksāt savu pirkumu – maksāt tūlīt vai sadalīt pirkuma summu, veicot pilnu aizdevuma atmaksu sev ērtā laika periodā.

“Ieviešot Klix Pay later un paplašinot maksājumu iespējas tiešsaistes veikalos, mūsu mērķis ir uzlabot klientu iepirkšanās pieredzi. Spējam klientiem nodrošināt vēl ērtāku maksājuma veida izvēli un piedāvāt labākus nosacījumus dalītajiem maksājumiem, vienlaikus veicinot pakalpojumu pieejamību, kā arī paātrinot apkalpošanas ātrumu. Turklāt tagad iespēja sadalīt pirkuma summu ir pieejama visos sešos Kesko Senukai Digital piederošajos e-veikalos Baltijas valstīs: Senukai.lt, ksenukai.lv, k-rauta.ee, 1a.lt, 1a.lv, 1a.ee,” norāda Jovita Daškevičiene, Kesko Senukai grupas izpilddirektore Baltijas valstīs.

“Sekošana līdzi jaunākajiem iepirkšanās paradumiem un to sekmīga pielietošana biznesa attīstībā ir konkurētspējas priekšnoteikums. Priecājamies, ka arvien vairāk uzņēmumu Baltijā attīsta e-komerciju un interesējas par iespējām ar modernu risinājumu palīdzību uzlabot iepirkšanās sistēmu. Dalītie maksājumi ir veids, kā uzņēmumi vai iestādes var padarīt savus pakalpojumus pieejamākus, ļaujot veiksmīgāk konkurēt par klientu piesaisti. Turklāt apmaksa pa daļām nodrošina iespēju neatlikt tādu preču iegādi, kas ir salīdzinoši dārgas, bet konkrētajā brīdī ļoti nepieciešamas. Kā liecina mūsu dati, visbiežāk iedzīvotāji izvēlas pirkumus sadalīt uz 6–12 mēnešu ilgu laika posmu – šādu atmaksas termiņu izmanto vairāk nekā puse klientu,” norāda Eduards Timofejevs, Klix produkta vadītājs.

Aizdevumu platforma Klix Pay Later ļauj klientiem ērtāk pieteikties un saņemt aizdevumu preču nomaksai. Process gan klātienes, gan internetā veikalos ir pilnībā attālināts. Viss, kas pircējam ir nepieciešams, ir telefons ar kvalificēto Smart-ID, eParakstu vai Citadele internetbanku. Lai aizpildītu pieteikumu, jāveic autentifikācija. Tad online režīmā tiek sagatavoti vairāku aizdevēju piedāvājumi, klients izvēlas sev piemērotāko un attālināti paraksta līgumu. Savukārt tirgotājs samaksu par pārdoto saņem uzreiz.

Klix ir bankas Citadele paspārnē radīts universāls tiešsaistes maksājumu pieņemšanas risinājums, kas tirgū pieejams kopš 2020. gada un nodrošina e-maksājumu infrastruktūru tirgotājiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Nepilnu divu gadu laikā Klix partneru skaits ir sasniedzis vairāk nekā 1000 e-komercijas tirgotājus visā Baltijā. Klientu lokā ir gan elektronikas preču un mēbeļu tirgotāji, gan arī dažādu pakalpojumu sniedzēji, kā airBaltic, Mobilly, Jahonts, Pasažieru Vilciens, RD Electronics, Tet, K Senukai, 1a.lv, Mēness aptieka, Sony Center, MySport, Dermatoloģijas klīnika, Baltijas vēnu klīnika, Anti Aging institute, 4. Dimensija un daudzi citi.

Komentāri

Pievienot komentāru