Foto & Video

Kā top?: Auzu pārslu putra uzņēmumā Rīgas dzirnavnieks

Žanete Hāka,03.10.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Portāls db.lv saviem lasītājiem šoreiz piedāvā ieskatīties auzu pārslu putru ražošanas procesā uzņēmumā AS Rīgas dzirnavnieks.

Herkuless auzu pārslas patlaban tiek eksportētas gan uz Baltijas valstīm, kas ir nozīmīgākais uzņēmuma tirgus, kā arī uz tādām valstīm kā Polija, Vācija, Itālija un citas. Uzņēmuma vadītājs Žilvinas Pakeltis min, ka dažādās valstīs atšķiras pieprasījuma tendences - citās auzu pārslu putras ir jāfasē lielākos iepakojumos, jo klientiem esošās šķiet pārāk mazas.

Austrumos pieprasa vairāk tradicionālās pārslas - viņiem patīk gatavot, savukārt Rietumos vairāk pērk ātri gatavojamās auzu pārslas. Tāpat dažos tirgos atšķiras pieprasījums pēc garšām - citiem labāk par ogām garšo putra ar āboliem vai kanēli.

Uzņēmums drīzumā iecerējis ieviest arī vairākus jaunus produktus, taču pagaidām sīkāku informāciju nesniedz.

Kā top auzu pārslu putras, skati galerijā augstāk!