Kā top?: Bursh zīmola alus 

Portāls db.lv saviem lasītājiem pirmssvētku nedēļā piedāvā ielūkoties, kā top alus vienā no mazākajām alus darītavām Latvijā - Bursh zīmola miestiņš!

Žanete Hāka, 2015. gada 19. jūnijs plkst. 8:00

Bursh alus darītava Aiviekstes pagasta Buršos darbojas nedaudz vairāk kā gadu – pirmais alus tika saražots pērnā gada maijā, un patlaban darītavas vadītājs Mārtiņš Daģis ir apņēmības pilns audzēt ražošanas apjomus.

Viņš skaidro, ka alus darītavas izveidei piesaistīts Lauku atbalsta dienesta finansējums un, atlikušo naudu, savelkot jostas, izdevies savākt no pašu līdzekļiem.

Sākotnēji nav bijusi doma veidot alus ražotni. Uzņēmuma vadītājs ieraudzījis internetā informāciju, ka šajā vietā pārdod īpašumu un to iegādājies, savukārt vēlāk radusies doma veidot alus ražotni. (Sīkāk par Bursh alus darītavas izveidi iespējams izlasīt 18. jūnija laikrakstā Dienas Bizness).

Kā top Bursh alus, skaties galerijā augstāk!

Dalies ar šo rakstu!
Raksta komentāri
Spied šeit, lai lasītu vai pievienotu savu komentāru
Tevi varētu interesēt
2015. gada 17. jūnijs plkst. 14:09

Ceturto gadu Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) sadarbībā ar karjeras portālu Prakse.lv...

2015. gada 16. jūnijs plkst. 10:12

Aizvadītajā nedēļā veiksmīgi pabeigts Rīgas Vecās Svētās Ģertrūdes Evaņģēliski luteriskās...

2015. gada 12. jūnijs plkst. 11:31

Latvija var daudz ko mācīties no Izraēlas startup jomā, sākot no darba...

2015. gada 12. jūnijs plkst. 10:27

Biznesa portāls Db.lv piedāvā piektdienas mini interviju sēriju. Katru nedēļu kāds no...

2015. gada 12. jūnijs plkst. 8:02

Šajā piektdienā portāls db.lv saviem lasītājiem piedāvā aplūkot, kā uzņēmumā SIA Aliri...

Nepalaid garām

Izdevniecība Dienas bizness ar 12.novembri izdod iknedēļas biznesa žurnālu, kas aizstās laikrakstu...

Savu eko māju no salmu paneļiem Raiskuma pagastā būvē arī latviešu modele...

100 straujāk augošie uzņēmumi Latvijā pagājušajā gadā apgrozījuši 335,92 milj. eiro, un...

Viena kleita Andele Mandele kustības piekritēju rokās mēdz nomainīt pat piecas saimnieces...

Oglekļa dioksīds un sašķidrināts slāpeklis, reiz lietots tikai rūpnieciski, tagad arvien biežāk...

Restorānu biznesā pamatlietas ir skaidras – garšīgs ēdiens, lieliska apkalpošana un labs...

2019. gada desmit mēnešos likvidēti 21 157 uzņēmumi, kas ir par 412...

No šīs sadaļas
2015. gada 18. jūnijs plkst. 11:42

Ceptuve Lāči ir uzsākusi jauna produkta ražošanu, kas balstīts uz Lāču maizes...

2015. gada 18. jūnijs plkst. 8:20

Latvijā vēl aizvien nav attīstīta biopiena pārstrāde, tādējādi buksē visa nišas izaugsme;...

2015. gada 16. jūnijs plkst. 15:25

Zivju pārstrādes uzņēmumi, kuri Krievijas noteiktā embargo dēļ cietīs zaudējumus nerealizētās...

2015. gada 16. jūnijs plkst. 14:13

Šveices pārtikas koncerns Nestle otrdien paziņoja, ka Indijā sācis iznīcināt ātri pagatavojamās...

2015. gada 12. jūnijs plkst. 16:01

Veicot pārbaudes dzīvnieku novietnēs, Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) inspektori pārliecinās,...

2015. gada 12. jūnijs plkst. 15:15

Vakar Rīgā, konditorejā Staburadze, kas atrodas uz Tallinas ielas, sievietei vafeļu smērēšanas...

2015. gada 12. jūnijs plkst. 12:36

Stoli grupa noslēgusi sadarbības līgumu ar Ibizas luksusa viesnīcām, liecina medijiem sniegtā...

2015. gada 12. jūnijs plkst. 11:42

Lai zemnieks varētu saņemt ceļazīmi bioloģiskās pārtikas ražošanai, viņa saimniecībai...

2015. gada 12. jūnijs plkst. 10:07

SIA Lat Eko Food kļuvis par pirmo bioloģiskās bērnu pārtikas ražotāju Baltijā,...

2015. gada 11. jūnijs plkst. 16:38

AS Ventspils zivju konservu kombināts neto apgrozījums pērn gadā saruka līdz 12,154...