Kā top?: Šokolādes cepumi uzņēmumā Beķerfeja 

Šoreiz portāls db.lv saviem lasītājiem piedāvā ieskatīties cepumu pagatavošanas procesā kompānijā Beķerfeja. 

Žanete Hāka, 2014. gada 12. septembris plkst. 8:04

Uzņēmuma īpašniece Elīna Bogoša sākotnēji studējusi citā profesijā, taču pēc tam sapratusi, ka īstais aicinājums ir kulinārija un pievērsusies kūku un cepumu cepšanai.

Lai apskatītu, kā top cepumi Beķerfejā, skaties galerijā augstāk!

Dalies ar šo rakstu!
Raksta komentāri
Spied šeit, lai lasītu vai pievienotu savu komentāru
Tevi varētu interesēt
2014. gada 11. septembris plkst. 15:25

«Mēs neesam dievi, kas nekļūdās, gadās visādi, bet es gribētu domāt, ka...

2014. gada 10. septembris plkst. 18:08

Memuāru nebūs. Rīgas brīvostas pārvaldnieks Leonīds Loginovs paliks amatā. Iepriekš uz...

2014. gada 09. septembris plkst. 17:15

Kopējais eksporta sniegums bija salīdzinoši labs uz pēdējā gada notikumu fona, uzskata...

2014. gada 09. septembris plkst. 11:48

Šogad īpašām nominācijām un galvenajai – 2014. gada balvai Rīgas arhitektūrā...

2014. gada 09. septembris plkst. 15:02

Zināms pircējs un pārdošanas cena! LNK Group par 10,516 milj. eiro iegādājusies...

Nepalaid garām

SIA Rešetilovs aizvirzās no krīzes, ko uzņēmums savā 28 gadu pastāvēšanas laikā...

Nepilniem 40 000 mikrouzņēmuma nodokļa maksātājiem var nākties domāt par savu nākotni,...

Šefpavārs Maksims Cekots, atverot restorānu Max Cekot Kitchen Rīgā, Torņkalnā, kurā piedāvā...

Lai gan konkurence elektronikas mūzikas instrumentu ražošanas segmentā ik gadu saasinās, SIA...

Investējot 15 miljonus eiro, Salienā, Babītes novada Piņķos uzsākta King's College Britu...