Kā top?: Šokolādes cepumi uzņēmumā Beķerfeja 

Šoreiz portāls db.lv saviem lasītājiem piedāvā ieskatīties cepumu pagatavošanas procesā kompānijā Beķerfeja. 

Žanete Hāka, 12.9.2014
1/34

Visas cepumu pagatavošanai nepieciešamās sastāvdaļas.

Foto: Ritvars Skuja, Dienas Bizness

Uzņēmuma īpašniece Elīna Bogoša sākotnēji studējusi citā profesijā, taču pēc tam sapratusi, ka īstais aicinājums ir kulinārija un pievērsusies kūku un cepumu cepšanai.

Lai apskatītu, kā top cepumi Beķerfejā, skaties galerijā augstāk!

Jau pirms Saeimas vēlēšanām Jaunā Konservatīvā partija solīja, ka visas trīs Latvijas lielās ostas ir jāpaliek zem valsts jumta, tādēļ ASV sankcijas pret Aivaru Lembergu un vairākām juridiskajām personām ir uzlūkojamas kā politisko solījumu pildīšana un vienlaikus politiskās varas pārvēršana ekonomiskajā.

Tevi varētu interesēt

«Mēs neesam dievi, kas nekļūdās, gadās visādi, bet es gribētu domāt, ka...

Memuāru nebūs. Rīgas brīvostas pārvaldnieks Leonīds Loginovs paliks amatā. Iepriekš uz...

Kopējais eksporta sniegums bija salīdzinoši labs uz pēdējā gada notikumu fona, uzskata...

Šogad īpašām nominācijām un galvenajai – 2014. gada balvai Rīgas arhitektūrā...

Zināms pircējs un pārdošanas cena! LNK Group par 10,516 milj. eiro iegādājusies...

Nepalaid garām

Dzelzceļa līnijas "Rail Baltica" projekta īstenotāji atklājuši pirmās nākotnes infrastruktūras...

Nākamajā gadā uzņēmējiem gaidāms ne viens vien izaicinājums, taču tajā pašā laikā...

Par čeku loterijas devumu ēnu ekonomikas apkarošanā un nodokļu ieņēmumu palielināšanā varēs...

Ekonomikas izaugsmes bremzēšanās ir vērojama, taču vismaz tuvāko gadu laikā tik dziļa...

Latvijas tehnoloģiju uzņēmumi saredz iespēju darbiniekiem strādāt attālināti, taču ļaut strādāt...

Novembra sākumā Rīgā, Ģertrūdes ielā atklāts salons BG Suits, kas piedāvā gan...

Norisinājusies ikgadējā Dienas Biznesa rīkotā TOP 500 apbalvošanas ceremonija, kurā tiek atvērts...