Jaunākais izdevums

Latvijas basketbolists Kaspars Kambala, kurš pārstāv Krievijas superlīgas klubu Krasnojarskas Jeņisej, piektdien agrā rīta stundā iekļuvis autoavārijā, vēsta Diena.lv.

Ford Mondeo, kurā atradās K. Kambala un viņa sieva Ronda Tifānija, šoferis nav ticis galā ar automašīnas vadību un ietriecies smagajā automašīna KAMAZ. Pagaidām netiek precizēts, kurš tieši bijis pie stūres.

Sākotnējās ziņas liecina, ka jau tuvākajā laikā Latvijas basketbolists atgriezīsies komandas sastāvā un atsāks treniņus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Basketbolists Kaspars Kambala ar sievu Tifāniju Kambalu plāno atvērt jaunu apģērbu veikalu Mondolini, biznesa portālu Nozare.lv informēja sportista pārstāvji.

Veikals tiks atklāts ceturtdien, 15.jūlijā, plkst.19 Berga Bazārā, un tajā varēs iegādāties Kaspara Kambalas un Tifānijas Kambalas veidotos apģērbus.

Mondolini ir Latvijā veidots apģērbu un aksesuāru zīmols, apģērbi tiek darināti no ekskluzīviem audumiem, kā arī roku darbi.

Veikalā jau būs iespējams iegādāties basketbolista un viņa sievas dizainētos apģērbus - mondolini by Kaspars Kambala un mondolini by Tiffani Kambala, kā arī mondolini by Anta Bukava - bērnu kolekciju, dziedātājas Amber jeb Aijas Vītoliņas darinātās brošas, skaistumlietiņas no Chocolate, mammu.lv šalles, kā arī apģērbu sunīšiem no Lilly boutique.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nekustamais īpašums

Gatavojas izsolīt basketbolistam Kambalam piederošu māju, par kuru viņš neliekas zinis

LETA, 01.04.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pašvaldībai nenomaksātu parādu dēļ maijā paredzēts izsolīt basketbolistam Kasparam Kambalam piederošu neapdzīvotu māju ar zemi Jelgavā.

Jelgavas pilsētas pašvaldības pārstāve Līga Klismeta informēja, ka paredzētā izsole ir saistīta ar parādu un nenomaksātu sodu piedziņu, bet pats īpašnieks vairākus gadus nekādu interesi par īpašumu nav izrādījis un ignorējot pašvaldības brīdinājumus.

«Jelgavas pilsētas pašvaldība ar Kasparu Kambalu par viņa īpašuma stāvokli Garozas ielā 3 ir centusies sazināties kopš 2009.gada. Kambala nav reaģējis uz vēstulēm, brīdinājumiem, maksājuma paziņojumiem un ierakstiem tviterī, kam pievienots vidi degradējošās ēkas foto,» skaidroja Klismeta.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Sekmīgi izsolīta basketbolistam Kasparam Kambalam piederoša neapdzīvota māja ar zemi Jelgavā, kuras izsole notika pašvaldībai nenomaksātu parādu dēļ.

Zemgales apgabaltiesas zvērināta tiesu izpildītāja Pārsla Bērziņa informēja, ka šī izsole notika un Kambalas īpašums tika izsolīts, taču pagaidām māju par pārdotu formāli vēl nevar uzskatīt, jo izsoles uzvarētājam jānokārto formalitātes. Par nosolīto īpašuma cenu un izsoles uzvarētāju tiesu izpildītāja informāciju nesniedza.

Šī izsole ir saistīta ar parādu un nenomaksātu sodu piedziņu, bet pats īpašnieks vairākus gadus nekādu interesi par īpašumu nav izrādījis un ignorējot pašvaldības brīdinājumus, iepriekš informēja Jelgavas pilsētas pašvaldības pārstāve Līga Klismeta.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Cīņas šovu laukumā ienāk ar jaunu koncepciju, citādu attieksmi, citām vērtībām. Tā ir avantūra

Tā par pirmo profesionālo cīņu šovu 101 Fighting championship, kas 3. maijā norisināsies Skonto hallē Rīgā, saka pasākuma galvenais iniciators un dalībnieks, bokseris Kristaps Zutis.

Tam jānotiek citādi. Tāds uzņemtais kurss dzina uz priekšu K. Zuti šovam piesaistīt dzīvās performances, vadītāju, piemēram, uzstāsies arī boksera bērnības elks reperis Ozols, savukārt vadīs to Lauris Dzelzītis. Tas viss ar nolūku pasākumam piepulcināt papildu auditoriju, kurai, piemēram, aktieris simpatizē seriālā Viņas melo labāk. Tomēr nevar noliegt, ka lutināti tiks arī rūdītie boksa fani, jo ringā cīnīsies pieredzējuši un titulēti sportisti, tostarp Kaspars Kambala, Kristaps Zutis, Zaurs Džavadovs, Roberts Skujiņš, Kristaps Bulmeistars un citi. Mūsējiem pretī stāsies virkne ārzemnieku no Baltkrievijas, Ukrainas, Lietuvas, kas čempionātu skaļi iecels starptautiskā apritē. Arī tiesneši būs sava aroda meistari. Turklāt paredzētas trīs titulcīņas pēc MMA noteikumiem – Baltijas tituls, Latvijas čempiona tituls un Baltijas tituls kikboksā. Tās notiks sadarbībā ar organizāciju Freon, kurai jau ir ievērojama pieredze cīņassporta pasākumu rīkošanā.

Komentāri

Pievienot komentāru