Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kuldīgā, Gravas ielā 1 atvērts jauns ekspresresotorāns Ņamma, kurā tiek piedāvāts plašs kulinārijas klāsts, tai skaitā uz vietas gatavotās picas un suši, informē uzņēmumā.

Jaunais ekspresrestorāns atrodas kuldīdzniekiem jau iepriekš zināmās telpās, blakus pārtikas preču veikalam ELVI. Telpas ir pilnībā renovētas un iekārtotas, informē Ņamma tirdzniecības vadītāja Jana Mičule.

«Ņemot vērā pozitīvu iepriekšējo sadarbību, darba līgumi ir pārslēgti ar visiem darbiniekiem, kas strādājuši iepriekšējā ēdināšanas iestādē. Kopumā ekspresrestorānā Ņamma strādā 14 darbinieku,» komentē J.Mičule.

Ņamma ir Latvijas ekspresrestorānu tīkls, kas darbojas kopš 2010.gada. Pirmais restorāns tika atvērts Ķekavā, tirdzniecības centrā Liiba. Šobrīd Latvijā ir jau pieci šāda veida restorāni: Ķekavā, Siguldā, Jelgavā un tagad arī Kuldīgā, nodrošinot apmēram 50 darbavietas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Gatavojoties jaunajam Pērtiķa gadam, SIA Skrīveru Saldumi laiduši klajā konfektes Skrīveru Gotiņa ar banāniem Banana ņamma.

Jaunās konfektes noformētas piena pudelē, lai uzsvērtu konfektes galveno sastāvdaļu BIO pienu, kā arī, lai konfektes nesaspiestos un ilgāk būtu svaigas, stāsta uzņēmuma valdes locekle Sintija Audziša.

Konfektes Skrīveru Gotiņa tiek ražotas Latviešu uzņēmumā Skrīveru saldumi, un to ražošanā ir saglabāta īstā, tradicionālā un autentiskā recepte.

Komentāri

Pievienot komentāru