Investors

Kurzemes atslēga 1 izsniegusi galvojumu Aizputes atslēgas kredītlīnijai

Žanete Hāka, 03.04.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Sakarā ar galvojuma izsniegšanu SIA Aizputes atslēgas kredītlīnijai, AS Kurzemes atslēga 1 reģistrēta hipotēka (ķīlas tiesības) 106,6 tūkstošu latu vērtībā par labu AS DNB bankai.

Kā liecina paziņojums NASDAQ OMX Riga, par komercķīlas priekšmetu kalpo nekustamais īpašums. Ķīlu paredzēts dzēst gada laikā.

SIA Aizputes atslēgas realizē Lauku atbalsta dienesta projektu Štanču un presformu ražotnes izveide un iegādājas augstas precizitātes CNC darbgaldu Fanuc Robodrill. Projekta mērķis ir ražot štances un presformas AS Kurzemes atslēga 1. Iesaistoties šādā projektā, AS Kurzemes atslēga 1 varēs operatīvāk un ātrāk reaģēt uz konjuktūras maiņām un saņemt nepieciešamo aprīkojumu jaunu izstrādājumu ražošanai, skaidro uzņēmuma pārstāvji.

Db.lv jau rakstīja, ka Vācijas kompānija SCI AG palielinājusi sev piederošo Kurzemes atslēga-1 akciju īpatsvaru līdz 20%. Tādējādi tagad kompānijai pieder 183,67 tūkstoši Kurzemes atslēga-1 akciju.

Kompānijas lielākais akcionārs ir AS Kurzemes atslēga, kam pieder 48,36% uzņēmuma akciju. Savukārt 9,5% akciju pieder Rolandam Līvmanim.

Patlaban Kurzemes atslēga-1 akcija biržā maksā 0,5 latus.

Komentāri

Pievienot komentāru