Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Piesaistot vairāk nekā 20 investorus, divu gadu laikā luksusa kempingu attīstītāja Ragnar Glamp veidoto naktsmītņu ķēdes posmi attīstījušies vairākās Latvijas vietās un ir gatavi paplašināties ārpus Latvijas.

Pirmā Ragnar Glamp viesu māju stacija tika atvērta 2021. gada pavasarī Ērgļos ar paša attīstītāja projektētām, būvētām un labiekārtotām divu tipu premium kvalitātes mājām. Ērgļos tika uzstādītas septiņas mājas viesu uzņemšanai visa gada garumā. Taču koncepta neatbilstības dēļ pērn septembrī Ragnar Glamp Ērgļos viesiem tika slēgts. Visas septiņas Ragnar Glamp mājas tika pārvestas uz citām lokācijām, kur tās pilda privātu vai viesu uzņemšanas funkciju, daļa ir Ragnar Glamp franšīze (drīz tiks atvērta Kuldīgā), dažas vairs nav zem Ragnar Glamp vārda. Tā paša gada vasaras nogalē tika atklāta otra viesnīca ar četrām viesu mājām Koknesē pie Pērses upes ietekas Daugavā. 2022. gada sākumā attīstītājs lika pamatus, lai jau maijā atklātu trešo Ragnar Glamp viesnīcu Milzkalnē, kur pašā augstākajā punktā virs jūras līmeņa tika uzstādītas trīs mājas. Tā paša gada rudenī attīstītājs rada ilgi meklētas atbilstošas piejūras zemes iegādes iespējas un decembrī atklāja ilgi gaidītu Ragnar Glamp viesnīcas projektu pie jūras.

“Esmu bērnību pavadījis pie jūras, Liepājas pusē, prioritāri meklējām zemi tur, taču meklējumu pavedieni mūs noveda Pitragā, vēsturiskā lībiešu piekrastē, ļoti skaistā un mierpilnā vietā, kur restartēties, uzņemt enerģiju. Tur netālu savukārt daudz laika bērnībā pie jūras pavadījusi mana sieva Liene, viņa atbild par projektu un kreatīvā satura vadību Ragnarā. Šis projekts mums abiem ir īpašs, jo ir ne tikai ilgi gaidīts un izmeklēts, bet tieši šajā Ragnar Glamp lokācijā atklājām trešo jaunās paaudzes – gudrās mājas – modeli; tas izstrādāts līdzīgi kā viens no iepriekšējo māju modeļiem, taču ar pilnīgi citu konceptu, komforta līmeni, tajā iebūvēta viesu pieprasītā sauna, un māja ir pilnībā aprīkota ar elektrības vadītām ērtībām, tai skaitā mājas kinozāles projektoru. Visos mūsu viesu māju projektos saglabājam sava DNS vērtības – visas mūsu mājas ir pilnībā aprīkotas ar ērtām elektroierīcēm, iekārtotas un apdarinātas ar kvalitatīviem apdares risinājumiem, pašu veidotu dizaina priekšmetu un dabīga tekstila risinājumiem un galveno fundamentu – premium komforta gultu viesu naktsmieram, tas mums ir ļoti svarīgi – viesu miega kvalitāte. Tieši ar šo mājas modeli mēs atklājām jaunu nodaļu Ragnar Glamp vēsturē, atgriežoties Islandē, tur, kur Ragnar Glamp ideja tika radīta tālajā 2019. gadā, kad attīstības plānus šajā valstī sagrāva Covid pandēmija,” stāsta Renārs Indriksons, Ragnar Glamp/SIA Ragnar Distribution īpašnieks.

Visu rakstu lasiet 22.augusta žurnālā Dienas Bizness!

ABONĒJIET, lasiet elektroniski vai meklējiet preses tirdzniecības vietās!

Abonē arī digitāli!

Komentāri

Pievienot komentāru