Pakalpojumi

Latvijā grasās ienākt vēl viens kurjerpakalpojumu sniedzējs

Ance Andersone, 26.09.2012

Jaunākais izdevums

Tevi varētu interesēt

Dalies ar šo rakstu

Pastāv iespēja, ka turpmāk Latvijā varētu būt jauns kurjerpasta uzņēmums. Par darbības paplašināšanu Latvijas un Lietuvas tirgos runas uzsācis Igaunijas kurjerpasta uzņēmums Cargobus, vēsta laikraksts Bizness un Baltija.

Uzņēmuma filiāles Latvijā un Lietuvā tiktu reģistrētas kā atsevišķas vienības, stāsta uzņēmuma vadītāja Kadrija Johansone.

Jau šobrīd uzņēmuma mājaslapā ir redzama informācija, ka Cargobus galvenais darbības veids ir sūtījumu piegādes ne tikai Igaunijā, bet arī Somijā, Krievijā, Latvijā, Lietuvā un citās Eiropas valstīs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Sauszemes pārvadājumu veikšanai DHL Freight Latvija iegādājas 11 Krone puspiekabes.

DHL, kas Latvijā vairāk pazīstams kā kurjerpasts, nodarbojas arī ar sauszemes pilno un salikto kravu pārvadājumiem. Plānojot šogad turpmāko attīstību, DHL Latvia ir noslēdzis sadarbības līgumu ar puspiekabju ražotāju Krone par puspiekabju piegādi, DB stāsta DHL Freight Latvija vadītājs Kaspars Dāvids. Papildinot esošo autoparku, kompānija šogad plāno palielināt pārvadājumu apjomu par 20%, salīdzinot ar 2012. gada rādītājiem.

Tā kā ir pieprasījuma pieaugums pēc pārvadājumiem, šis ir tikai pirmais solis tālākā attīstībā, saka K. Dāvids. Esošajiem klientiem kravu apjomi aug, tāpat parādās arī jauni klienti un pārvadājumu virzieni. Jaunās puspiekabes tiks izmantotas eksporta un importa pārvadājumos, tostarp uz Eiropu un Skandināviju. Tā kā DHL pārvadājumu apjoms virzienā uz Krieviju joprojām ir salīdzinoši neliels, tad kompānija šogad vairāk fokusēsies arī uz austrumu tirgu, jo rietumos savukārt ir zināma pārvadājumu apjoma stagnācija.

Komentāri

Pievienot komentāru