Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kreklu un blūžu izgatavošanas interneta konstruktora I'm your shirt idejas autore Indra Miklāva cer gūt panākumus, piedāvājot klientiem jaunu vīriešu somu zīmolu. Somu tapšanā tiek izmantoti arī no kreklu darināšanas pāri palikušie audumu atgriezumi.

«Zīmols I'm your bag radies zīmola I'm your shirt paspārnē - tas ir tikai loģiski, ka krekliem pievienojas jauni produkti un komandai - jauni biedri,» stāstīja dizainere I. Miklāva.

Šobrīd izveidoti trīs jaunā zīmola vīriešu somu modeļi - mugursoma, plecu soma un mazā somiņa.

Jaunais zīmols I'm your bag radies Latvijas Modes Federācijas realizētā biznesa apmācības projekta ietvaros «8 Steps From Art to Business». Projekta ietvaros astoņās nedēļās jaunie modes dizaineri, konstruktori, mārketinga un sabiedrisko attiecību speciālisti, finansisti, menedžeri satikās, lai noklausītos teorētiskās lekcijas ar labāko Latvijas un ārvalstu lektoru un citu industrijas ekspertu piedalīšanos, iegūtu jaunas zināšanas un kopā izveidotu jaunu modes zīmolu.

Db.lv jau ziņoja, ka kopš 2012. gada darbojas tiešsaites konstruktors I'm your shirt, kas piedāvā klientiem pašiem izveidot sava krekla vai blūzes dizainu. Iepriekš dizainere I. Miklāva intervijā DB atzina, ka ideja par konstruktoru neesot oriģināla vai jauna. Ir ne viena vien lapa, kur vīriešiem iespējams uzkonstruēt sev kreklu, taču piedāvātās iespējas ir ierobežotas. Patlaban I' Your Shirt konstruktorā iespējamas daudzas variācijas. Piemēram, sievietēm ir septiņu veidu bāzes, sešas apkaklītes, sešas piedurknes un divpadsmit dažādas auduma krāsas.

Komentāri

Pievienot komentāru