Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Zīmola KuKuu radītājs, uzņēmums my place, par bērnu dizaina mēbeļu kolekciju bird&berry saņēmis starptautiskā dizaina konkursa A'Design Award 2013 balvu par uzvaru bērnu produktu dizaina kategorijā, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Zelta apbalvojumu JIC biznesa inkubatorā strādājošais uzņēmums saņēma konkursa gala pasākumā 14. aprīlī Komo, Itālijā.

A'Design Award ir ikgadējs, starptautisks, žūrijas vērtēts konkurss, kas godina labākos dizainerus, arhitektus, inženierus, dizaina studijas un uz dizainu orientētus uzņēmumus no visas pasaules. Ik gadu tiek izvērtēti tūkstošiem pieteikumu un balvas tiek pasniegtas 80 kategorijās.

Līdzās uzvarētāju statuetei un īpašam produktu kvalitātes sertifikātam, konkursa A'Design Award uzvarētāji saņem atbalstu starptautiskai publicitātei, produktu un dizaina reklāmai, kā arī tiek iepazīstināti ar plašu kontaktu loku dizaina pasaulē.

«Tikai konkursa apbalvošanas ceremonijā vien, pēc kuras seko kontaktu veidošanas pasākums, tiekas vairāk nekā 200 dizaineri, produktu izstrādātāji, ražotāji un dizaina pircēji, lai iepazītos un apspriestu nākotnes sadarbības iespējas,» stāsta my place valdes locekle Aija Priede-Sietiņa. «Šādi notikumi ir lieliska iespēja zīmolam pievērst starptautisku preses uzmanību un iegūt jaunus kontaktus, kas ir ļoti būtiski turpmākajā darbā un zīmola atpazīstamības veicināšanā.»

Konkursa uzvarētāju darbi, arī daļa no kolekcijas bird&berry, ir apskatāmi A'Design Award izstādē, kurā aplūkot var 462 dizaina, mākslas un arhitektūras darbus no 66 valstīm. Izstāde no 12. līdz 27.aprīlim ir skatāma Komo, Itālijā.

A'Design Award dizainparaugus vērtē trīs dažādas žūrijas – akadēmiskā, profesionālā, kā arī žūrija, kas veidota kā fokusgrupa. Dizaina paraugi tiek skatīti no dažādiem aspektiem, vērtējot to funkcionalitāti, ergonomiskumu, inženierrisinājumus, prezentāciju, inovācijas, produkta lietojamību, tā interesantās detaļas un citas lietas.

Komentāri

Pievienot komentāru