Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Elektrisko mājsaimniecības ierīču vairumtirgotāja SIA «LG Electronics Latvia» valdē no trešdienas, 6.jūnija, par valdes locekli iecelts Jongs Duks (Yong Duk) Kims (Kim), ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Jūlija sākumā sagaidāmas vēl vienas izmaiņas uzņēmuma valdē. Šī gada 1.jūlijā SIA «LG Electronics Latvia» valdes locekļa amatu atstās Chan Park un viņa vietā par valdes locekli kļūs Kims (Kim) Jongčans (Youngchan).

SIA «LG Electronics Latvia» valdes priekšsēdētājs Lee Hyun Woo turpinās pildīt savus pienākumus kā līdz šim.

SIA «LG Electronics Latvia» reģistrēts 2006.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 4 099 999 eiro un 100% tā kapitāldaļu īpašnieks ir Polijā reģistrētais «LG Electronics Polska». Uzņēmuma pamatdarbība ir saistīta ar mājsaimniecības un elektronisko iekārtu importēšanu no «LG Electronics» grupas sabiedrībām un to pārdošanu Baltijas tirgū.

2016.gadā SIA «LG Electronics Latvia» apgrozījums bija 78,692 miljoni eiro, savukārt uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 737 tūkstoši eiro. Vairumtirgotājs 2016.gadā nodarbināja 35 darbiniekus un nodokļos valsts budžetā kopumā samaksāja 2,5 miljonus eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru