Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

LG Electronics (LG) paplašinās savu nēsājamo ierīču piedāvājumu ar KizON viedo aproci bērniem, liecina medijiem sniegtā informācija.

KizON ir ierīce, kas īpaši paredzēta bērniem pirmskolas un sākumskolas vecumā, nodrošinot vecākiem veidu, kā uzraudzīt savu bērnu atrašanās vietas. Izmantojot GPS un Wi-Fi, KizON nodrošina reāllaika atrašanās vietas informāciju, ļaujot vecākiem jebkurā laikā pārbaudīt savu bērnu atrašanās vietas viedtālrunī.

Ja bērns neatbild uz zvanu no kāda no iepriekš noteiktajiem telefona numuriem desmit sekunžu laikā, KizON automātiski savienos zvanu, lai ļautu vecākiem klausīties ar iebūvētā mikrofona palīdzību. Vēl viena KizON funkcija ir Location Reminder, kas pieaugušajiem sniedz iespēju uzstādīt ierīci, lai tā sniegtu atrašanās vietu brīdinājumus konkrētos laikos, visas dienas garumā.

KizON akumulatora darbības ilgums ir 36 stundas, un vecāki ar viedtelefona palīdzību tiks brīdināti, kad ir nepieciešams uzlādēt KizON akumulatoru. Aproce ir veidota no politiuretāna (PTU) materiāla, kas ir ūdens un netīrumu noturīgs.

KizON debiju Dienvidkorejas tirgū piedzīvos 10.jūlijā, bet vēlāk šogad tas nonāks arī Ziemeļamerikā un Eiropā. Patlaban nav informācijas par šī produkta gaidāmo pieejamību Latvijā.

LG KizON galvenās specifikācijas:

• Atmiņa: 64MB RAM / 125MB ROM

• Akumulators: 400mAh

• Izmēri (G x P x B): 34.7 x 55.2 x 13.9mm

• Krāsas: zila, rozā un zaļa

Komentāri

Pievienot komentāru