Tehnoloģijas

LG viedtālruņu pārdošana ceturksnī palīdz gūt 13 mljrd. dolāru apgrozījumu

Sanita Igaune, 24.04.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

LG pirmā ceturkšņa ieņēmumi pieauga par 6,8%, veidojot 13,01 miljardu ASV dolāru. LG pamatdarbības peļņa šajā posmā bija 322,88 milj. ASV dolāru, bet tīra peļņa – 20,30 milj. ASV dolāru, kas ir samazinājusies, salīdzinot ar iepriekšēja gada pirmā ceturkšņa rādītājiem.

Laika posmā no februāra līdz martam LG pārdeva 10,3 milj. viedtālruņu, tādējādi palielinot ienākumus par 28,5%, salīdzinot ar pagājušā gada attiecīgo laika periodu. Kompānija sagaida arī turpmāku šā segmenta attīstību.

LG atzīst, ka šogad ienākumi ir samazinājušies plazmas televizoru un IT produktu jomā. Taču vienlaikus ir palielinājies LCD televizoru noiets Eiropā un attīstības tirgos kā Ķīna un NVS valstis. Lai arī TV un IT tirgū turpinās stagnācija, LG prognozē labus rezultātus 3D Smart TV un ULTRA HD televizoriem.

LG Electronics, Inc. ir pārstāvēts sadzīves elektronisko ierīču, mobilo sakaru ierīču un sadzīves tehnikas ražošanas jomā. Darbojoties 113 struktūrvienībās un nodarbinot 87 tūkst. cilvēku visā pasaulē, 2012.gadā kompānijas pārdošanas apjomi bija 45.22 mljrd. ASV dolāru. LG veido četras struktūrvienības – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning and Energy Solutions.

Komentāri

Pievienot komentāru