Tirdzniecība un pakalpojumi

Lielākais reģistrētais uzņēmums – SIA Cirmas agro; pēc dibināšanas sākta tā likvidācija

Žanete Hāka, 21.09.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pagājušajā nedēļā Komercreģistrā un Uzņēmumu reģistrā reģistrēti 279 jauni subjekti, kas ir par 6 subjektiem mazāk nekā pirms nedēļas, liecina UR dati.

Biedrību un nodibinājumu reģistrā tika reģistrēti 20 subjekti. No kopējā skaita visvairāk jeb 257 bija sabiedrības ar ierobežotu atbildību, 15 individuālie komersanti un 16 biedrības.

Pagājušajā nedēļā likvidēti 227 subjekti, kas ir par sešiem mazāk nekā pirms nedēļas.

Pagājušajā nedēļā lielākais reģistrētais uzņēmums, vērtējot pēc pamatkapitāla, bija SIA Cirmas agro. Kompānijas juridiskā adrese ir Rīga, Miera iela 36. Uzņēmums reģistrēts 15.septembrī, bet likvidācijas process uzsākts 16.septembrī. Par kompānijas likvidatoru ievēlēts Andris Muižnieks.

Otrs lielākais uzņēmums bija SIA Energy Holding ar 703 tūkstošu eiro pamatkapitālu. Kompānijas juridiskā adrese ir Garkalnes novads, Upesciems, Parka iela 2. Vienīgais kompānijas valdes loceklis ir Jānis Trubačejevs.

Trešā lielākā kompānija bijusi SIA Dzirnavu 71 ar 697 tūkstošu eiro pamatkapitālu. Kompānijas juridiskā adrese ir Rīga, Audēju iela 14 – 3. Uzņēmuma valdes locekle ir Ilze Zosule.

Tāpat aizvadītajā nedēļā reģistrēta SIA VC4 nekustamie īpašumi ar 50 tūkstošu eiro pamatkapitālu un AS Quinto Capital Markets ar 35 tūkstošu eiro pamatkapitālu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Cirmas bekons pārgājis Igaunijas investoru īpašumā

LETA, 21.09.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Cūku audzēšanas komplekss Cirmas bekons ir nonācis Igaunijas investīciju kompānijas Velmetek Invest OU īpašumā, aģentūrai LETA apstiprināja uzņēmumā.

Kā norādīja Cirmas bekons valdes loceklis Andris Muižnieks, jaunie investori pagaidām atturēšoties komentēt uzņēmuma attīstības plānus.

Akcionāru lēmums paredz nekomentēt iekšējās un ārējās pārmaiņas. Viss ir kārtībā, uzņēmums strādā, sacīja Muižnieks.

Viņš arī atturējās komentēt faktu, ka Cirmas bekons 15.septembrī nodibinājis meitasuzņēmumu SIA Cirmas agro ar 1,59 miljonu eiro pamatkapitālu, taču jau 16.septembrī sākts uzņēmuma likvidācijas process. Muižnieks tajā iecelts kā likvidators.

Saskaņā ar Firmas.lv informāciju, Velmetek Invest OU oficiāli par Cirmas bekona 100% īpašnieku kļuvis šā gada 10.martā. Muižnieks ir vienīgais uzņēmuma valdes loceklis.

Komentāri

Pievienot komentāru