Tirdzniecība un pakalpojumi

Lielākais reģistrētais uzņēmums - SIA Deuteros

Žanete Hāka, 09.11.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pagājušajā nedēļā Komercreģistrā un Uzņēmumu reģistrā reģistrēti 248 jauni subjekti, kas ir par vienu subjektu mazāk nekā pirms nedēļas, liecina UR dati.

Biedrību un nodibinājumu reģistrā tika reģistrēti 20 subjekti. No kopējā skaita visvairāk jeb 231 bija sabiedrības ar ierobežotu atbildību, 11 individuālie komersanti un 20 biedrības.

Pagājušajā nedēļā likvidēti 190 subjekti, kas ir par 45 mazāk nekā pirms nedēļas.

Aizvadītajā nedēļā lielākais reģistrētais uzņēmums, skatoties pēc pamatkapitāla, bija SIA Deuteros – 468,9 tūkstoši eiro. Kompānijas juridiskā adrese ir Olaine, Rūpnīcu iela 4. Kompānijas vienīgais valdes loceklis ir Daumants Vītols.

Otrs lielākais uzņēmums bijusi SIA Raihert Racing Academy ar 195,4 tūkstošu eiro pamatkapitālu. Kompānijas juridiskā adrese ir Rīga, Brīvības iela 165 – 3. Kompānijas vienīgais valdes loceklis ir Leons Osipovs.

Savukārt trešajā vietā pēc pamatkapitāla ierindojas SIA And Shine ar 168,7 tūkstošu eiro pamatkapitālu. Kompānijas juridiskā adrese ir Olaine, Rūpnīcu iela 4. Arī šī uzņēmuma vienīgais valdes loceklis ir Daumants Vītols.

Aizvadītajā nedēļā starp lielākajiem uzņēmumiem bijis arī SIA Amia Baltics ar 60 tūkstošu eiro pamatkapitālu un AS Harold Trading ar 35 tūkstošu eiro pamatkapitālu.

Komentāri

Pievienot komentāru