Jaunākais izdevums

Nu jau aizsaulē esošā dziedātāja Maikla Džeksona slavenais Nekurzemes (Neverland) rančo drīzumā nonāks tirgū, vēsta medijs Business Insider.

Plašais rančo, kas atrodas ASV, Kalifornijā, nav apdzīvots kopš laika, kad Džeksons no tā izvācās 2005. gadā. 2008. gadā to iegādājās investīciju firma Colony Capital, samaksājot 23,5 miljonus ASV dolāru. Pēc restaurācijas jau tuvākajā laikā īpašumam atkal tikšot meklēts pircējs.

Džeksons rančo iegādājās 1988. gadā. Tas sastāv no 22 ēkām. Dziedātājs tur ierīkoja arī privātu dzelzceļu.

Nekustamā īpašuma eksperti jau prognozē, ka Nekurzemes pārdošanas cena varētu sasniegt 50 miljonus ASV dolāru.

Raksta galerijā ir īpašuma foto - AP un REUTERS tur viesojās 2009. gadā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Par Suecas kanāla paplašināšanas atdevi tuvākā un tālākā perspektīvā domas dalās, piektdien vēsta laikraksts Dienas Bizness.

Uz paplašināto Suecas kanālu (SK) politisko nemieru plosītās Ēģiptes valdība likusi lielas cerības gan sagaidāmo ienākumu, gan darba vietu ziņā. Taču gan analītiķu, gan nozares profesionāļu teiktais liecina, ka politiķu plāni var arī nepiepildīties.

Sazīmēti cipari

Par SK paplašināšanu pirms gada paziņoja Ēģiptes prezidents Abdels Fatahs al Sisi, pielīdzinot to tādam pašam sasniegumam, kā SK nacionalizāciju 1956. gadā, vēsta Reuters. Kuģu – no 49 līdz 97 – un ienākumu – no 5,3 līdz 13,23 miljardi ASV dolāru – dubultošanai līdz 2023. gadam projekta rezultātā gan ne visi tic. Amerikas Universitātes Kairā ekonomists Ahmeds Kamali norāda, ka šīs prognozes ir «vēlmju domāšana», jo nopietnu pētījumu par projekta dzīvotspēju nav bijis. Lai projekts sasniegtu iecerēto ienākumu līmeni, globālai tirdzniecībai jāaug par 9% gadā, kas ir trīsreiz vairāk nekā novērots pēdējos četros (2011–2014) gados, atzīmējis Viljams Džeksons no Capital Economics.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Leģendārā boksera Muhameda Ali bijušo mājokli Losandželosā patlaban pārdot par gandrīz 17 miljoniem dolāru, raksta The Wall Street Journal.

Bokseris un viņa sieva māju iegādājās 1979.gadā un dzīvoja tajā līdz 1986.gadam. Māja celta 1916.gadā. Esošie mājas īpašnieki māju 2001.gadā iegādājās par 2,5 miljoniem dolāru.

Ēkā atrodas antīkas mēbeles, seni dizaina elementi, lustras un pat oriģinālie kamīni.

Bokserim patika uzņemt viesus un viņa mājā ciemojušās tādas slavenības kā Maikls Džeksons, Klints Īstvuds un Silvestrs Stallone.

Kopumā mājai ir deviņas guļamistabas.

Galerijā augstāk – ieskats īpašumā!

Komentāri

Pievienot komentāru