Tehnoloģijas

Mainīta Forticom valde

Žanete Hāka, 09.03.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA Forticom, kas nodrošina interneta portālu darbību, reģistrētas izmaiņas amatpersonu vidū, liecina Lursoft dati.

Uzņēmuma valdes locekļa amatu atstājis Krievijas pilsonis Antons Fedčins, savukārt valdes locekļa pienākumus sācis pildīt Jevgēnijs Mihailovs.

2013. gadā Forticom neto apgrozījums pieauga līdz 10,324 miljoniem eiro, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas sasniedza 341,966 tūkstošus eiro. Lursoft rīcībā esošā informācija rāda, ka aizvadītajā pārskata gadā Forticom nodrošināja 179 darbavietas.

Lursoft sadarbībā ar Capitalia igauņu AS Forticom piederošo uzņēmumu novērtējis teju 17 miljonu eiro vērtībā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nodokļi

Valsts sociālās apdrošināšanas iemaksu rekordisti

Māris Ķirsons, 30.08.2019

9.vieta: SIA Microsoft Latvia

VSAOI uz vienu darbinieku vidēji mēnesī: 3,10 tūkst.eiro

Foto: publicitātes

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijā pērn 11 uzņēmumi vidēji mēnesī uz vienu darbinieku valsts sociālās obligātās apdrošināšanas iemaksās maksājuši vairāk nekā 3000 eiro

TOP 9 valsts sociālās apdrošināšanas iemaksu rekordisti 2018.gadā skatāmi raksta galerijā!

To rāda SIA Lursoft pētījums pēc Valsts ieņēmumu dienesta datiem. Interesanti, ka lielākās valsts sociālās obligātās apdrošināšanas iemaksas uz vienu darbinieku lielākoties maksājuši uzņēmumi, kuru darbinieku skaits ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāms – viens līdz pieci. Tajā pašā laikā ir arī sava veida izņēmumi, piemēram, SIA Uralkali Trading, kuram pērn norādītais darbinieku skaits ir 33 un vidēji uz vienu darbinieku ik mēnesi samaksāti 5.97 tūkst. eiro. Vēl vairāk darbinieku – 50 – norādīts SIA Forticom, kas vidēji katram strādājošajam valsts sociālās obligātās apdrošināšanas iemaksas samaksājis 2,65 tūkst. eiro apmērā. Arī SIA Tradintek nodarbinājis 21 darbinieku un vidēji katram strādājošajam valsts sociālās obligātās apdrošināšanas iemaksas samaksājis 3,07 tūkst. eiro. Nenoliedzami, ka līdz šim vairāk ir pamanīti tieši tie uzņēmumi, kuri valsts sociālās obligātās apdrošināšanas iemaksās ik gadu samaksā daudzus miljonus eiro, bet ēnā palikuši tie, kuri vidēji uz vienu darbinieku samaksā ievērojamas summas.

Komentāri

Pievienot komentāru